Livakovic’te son perde! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. eleme turu rövanş maçında bugün Dinamo Zagreb AEK’e konuk olacak

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bugün Dinamo Zagreb, AEK’e konuk olacak. Bu maçın ardından Fenerbahçe Livakovic için Zagreb’den izin isteyecek. İzin çıkarsa Hırvat kaleci hemen İstanbul’a getirelecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2023 Güncelleme 19 Ağustos 2023, 06:57
Livakovic’te son perde! UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. eleme turu rövanş maçında bugün Dinamo Zagreb AEK’e konuk olacak

İÇİNDEKİLER

Transfer sezonunun Hareketli ekiplerinden olan ve sezona resmi maçlarda 5'te 5 yaparak başlayan Fenerbahçe kaleci transferinde son viraja girmiş durumda. Sarı-Lacivertli kulübün peşinde olduğu Hırvat kaleci Dominik Livakovic için Fenerbahçeli kurmaylar son görüşmeye hazırlanıyor. Bugün Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynanacak AEK-Dinamo Zagreb maçının ardından Fenerbahçe Yönetimi Dinamo Zagreb'li kurmaylarla bir toplantı yapacak. Toplantıda Livakovic'in transferine izin verilmesi istenecek. Livakovic zaten Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmişti.

Zagreb'li yöneticiler transfere izin verirse Livakovic hemen İstanbul'a getirilecek. İzin çıkmazsa Fenerbahçe'nin diğer kaleci adayları için düğmeye basması bekleniyor. İlk maçı AEK'ya karşı evinde 2-1 kaybeden Dinamo Zagreb'in tur şansı az görülüyor. Zagreb'in elenmesi durumunda Livakovic'in transferine onay verilmesinin çok yüksek bir ihtimal olduğu da gelen haberler arasında.

SABRIN SONU LİVAKOVİC
Fenerbahçe, büyük bir sabırla Hırvat kaleci Livakovic'in transferinin gerçekleşmesini bekliyor. Önümüzdeki 2 gün Hırvat kaleci için son derece kritik. Taraftar müjdeli haberi bekliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN