Livakovic, Keylor Navas, De Gea'yı unutun! Fenerbahçe'den 24 saat süre!

Fenerbahçe taraftarlarının büyük bir merakla beklediği kaleci ismi, takımın gelecekteki kaleci performansını şekillendirebilecek büyük bir potansiyele sahip olarak değerlendiriliyor. Kale pozisyonu futbolun en kritik bölgelerinden biri olarak kabul edilirken, Fenerbahçe'nin bu alanda güçlü ve deneyimli isimlerle anılması, gelecek sezon için büyük umutları beraberinde getiriyor.

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2023, 11:04 Güncelleme 19 Ağustos 2023, 11:04
Livakovic, Keylor Navas, De Gea’yı unutun! Fenerbahçe’den 24 saat süre!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için bir dizi önemli oyuncuyu transfer etti. Bu transferler arasında Edin Dzeko, Ryan Kent, Dusan Tadic, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Cengiz Ünder, Fred, Sebastian Szymanski ve Mert Müldür gibi önemli isimler yer alıyor. Transfer süreci devam ederken, son haberlere göre Dinamo Zagreb'in kalecisi Dominik Livakovic transfer listesinin başında yer alıyor. Ancak Livakovic transferinin bazı pürüzler nedeniyle gerçekleşmeyebileceği düşünülerek, Fenerbahçe alternatif planlarını da hazır tutuyor. Bu alternatif planlar arasında Manchester United'ın kalecisi David De Gea, Paris Saint-Germain'in kalecisi Keylor Navas gibi isimler de bulunuyor. Son olarak ortaya atılan isim ise taraftarı heyecanlandırdı.

LIVAKOVIC'E 24 SAAT VERİLDİ!

Fenerbahçe, kaleci transferi konusunda son aşamaya gelmiş durumda. Eğer belirlenen süre içerisinde Dinamo Zagreb'in kalecisi Dominik Livakovic transfer edilmezse, kulüp diğer kaleci alternatiflerine yönelmeyi düşünüyor.

Livakovic için belirlenen 1 günlük süre yaklaşırken, Fenerbahçe'nin yönetimi kararını vermek üzere.

DE GEA VE NAVAS ÖN PLANDAYDI

Sarı-lacivertlilerin B ve C planları arasında, Paris Saint-Germain'den ayrılmak isteyen Kosta Rikalı kaleci Keylor Navas ile Manchester United'dan ayrılan İspanyol file bekçisi David De Gea bulunuyor. Ancak Navas'ın çeşitli ülkelerden talepleri olduğu ve transferin zorlaşabileceği belirtiliyor.

Keylor Navas transferinde zorluk yaşanması durumunda, Fenerbahçe'nin gözü David De Gea'ya çevrilebilir. İngiliz basınına göre, 12 yıllık Manchester United kariyerinin ardından ayrılan De Gea'ya Fenerbahçe'nin ciddi şekilde ilgi gösterdiği ifade ediliyor. Ancak MLS'ten Inter Miami ve Suudi Arabistan'dan Al Nassr gibi kulüplerin de De Gea'ya ilgi gösterdiği aktarılıyor.

Transfer çalışmalarında bir diğer gelişme ise Real Madrid'in David De Gea ile ilgilenmesi oldu. Ancak Real Madrid, Chelsea'den Kepa Arrizabalaga'yı kiralayarak bu transferde geri adım attı.

STEFAN ORTEGA BOMBASI

Bununla birlikte Bayern Münih'in Manchester City'den Stefan Ortega'yı transfer edememesi durumunda De Gea'ya yönelebileceği iddia ediliyor. Ancak son haberlere göre, Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in De Gea'yı istemediği ve alternatif olarak Leeds United'dan Meslier'in düşünüldüğü belirtiliyor.

Fenerbahçe taraftarları, bu transfer hareketliliği içinde yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Önümüzdeki günlerde hangi kalecinin sarı-lacivertli formayı giyeceği merakla bekleniyor.