Galatasaray evinde Trabzonspor'u ağırlayacak! Kritik maçta tüm gözler Icardi'de olacak

Süper Lig’de sezonun ilk büyük maçında Galatasaray evinde Trabzonspor’u ağırlayacak. Dev maç saat 21.45’te start alacak. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar 3 kez sahadan galip ayrılırken, Bordo-Mavililer de 3 kez kazanan taraf oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2023 Güncelleme 19 Ağustos 2023, 06:57
Galatasaray evinde Trabzonspor’u ağırlayacak! Kritik maçta tüm gözler Icardi’de olacak

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de bugün iki dev karşı karşıya gelecek. Yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Galatasaray, bugün lige iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'u konuk edecek.

Rams Park'taki kritik maç saat 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Ligin ilk haftasında Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Bordo-Mavililer ise evinde mücadele ettiği Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. Galatasaray ile Trabzonspor, bugüne kadar 135 kez mücadele etti. Söz konusu maçlarda Cimbom 60 kez sahadan galip ayrılırken, Bordo-Mavililer ise 44 defa rakibini mağlup etti. Geride kalan karşılaşmalarda Aslan 176, Karadeniz ekibi ise 152 kez rakip fileleri havalandırdı. İki dev kulüp arasında oynanan son 10 maçta beraberlikler dikkat çekiyor. Geride kalan 10 maçta 4 beraberlik çıktı. Sarı-Kırmızılılar 3 kez sahadan galip ayrılırken, Bordo-Mavililer de 3 kez kazanan taraf oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN