Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'dan Galatasaray maçı öncesi kararlılık mesajı! "Bu yarışı sürdürebilmek istiyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, “Ligdeki yarışın içinde olmak istiyoruz. Kafamızdaki plan 4 veya 5 oyuncuyu aramıza katmak” şeklinde konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2023 Güncelleme 18 Ağustos 2023, 07:03
Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’dan Galatasaray maçı öncesi kararlılık mesajı! Bu yarışı sürdürebilmek istiyoruz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Süper Lig'in 2'nci haftasında oynayacağı Galatasaray maçı öncesinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Takımdaki gelişmeler, transfer çalışmaları ve sakat oyuncuların durumu hakkında bilgi veren Bjelica, hafta sonu oynanacak Galatasaray müsabakası hakkında değerlendirme yaptı.

TAKIM İYİ SEVİYEDE...
Yeni sezon hazırlıkları ve kamp döneminde sıkı çalıştıklarını anlatan Nenad Bjelica, şu ifadeleri kullandı: Takımın genel ve fiziksel durumu çok iyi seviyede. 6-7 haftalık çalışma sürecini iyi ve yoğun geçirdik.

Belki de oyuncular genel olarak alışık olmadığı yoğun bir dönem geçirdi. Bizim takımımızın yıldızı, takımımız olacak. Maddi anlamda diğer takımlarla bu savaşın içine girmeden, kendimizin farkında olarak bu yarışı sürdürebilmek istiyoruz.

Kafamızdaki plan, 4 veya 5 oyuncuyu aramıza katmak. Mevkii olarak, Fernandez ve Hüseyin bilindiği gibi sakat. O mevkiyi stoper transferiyle güçlendirmek istiyoruz. Santrafor mevkiine oyuncu istiyoruz.

Yine kanat oyuncusu ile orta saha bölgesine bir ya da iki oyuncuyla mevkilerimizi güçlendirmek istiyoruz."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN