Cimbom'un bomba transferi Hakim Ziyech İstanbul'a geldi!

Son dakika... Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Hakim Ziyech, İstanbul'a geldi. Londra'dan kalkan ve Mikonos'tan Ziyech'i alan özel uçak, 00:00 sularında Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2023, 17:58 Güncelleme 19 Ağustos 2023, 05:57
Cimbom’un bomba transferi Hakim Ziyech İstanbul’a geldi!

İÇİNDEKİLER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükselen Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Hakim Ziyech, İstanbul'a geldi. Londra'dan kalkan ve Mikonos'tan Ziyech'i alan özel uçak, 00:00 sularında Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

CİMBOM'UN BOMBA TRANSFERİ HAKİM ZİYECH İSTANBUL'A GELDİ I VİDEO İZLE

Galatasaray'ın yeni transferi Hakim Ziyech'i taşıyan özel uçak, Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

LONDRA'DAKİ TESTLERDE SORUN ÇIKMADI
30 yaşındaki futbolcu, Yener İnce'nin gözetiminde Londra'da bir dizi testten geçti. Ziyech'in sağlık kontrollerinde bir soruna rastlanmadı ve Chelsea ile Galatasaray transfer konusunda her konuda anlaştı.

GÖRÜNTÜ VERMEDEN, FARKLI BİR KAPIDAN ÇIKARILDI
İstanbul'a gelen Hakim Ziyech, basın mensuplarına ve taraftara gösterilmeden farklı bir kapı kullanılarak havalimanında çıkarıldı.

HAKIM ZIYECH KİMDİR?
19 Mart 1993 tarihinde Hollanda'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Dronten altyapısında başladı. Sırasıyla Heerenveen, Twente, Ajax ve Chelsea formaları giydi.

Milli takım tercihini Fas'tan yana kullanan Ziyech, çıktığı 54 karşılaşmada 20 gole imzasını attı. Tecrübeli futbolcu, orta sahada 10 numara mevkisinde görev yapıyor. Ayrıca, sağ kanatta da forma giyebiliyor. 1.81 cm boyundaki Ziyech ağırlıklı olarak sol ayağını kullanıyor. Hakim Ziyech'in Chelsea ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 16 milyon euro...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN