Fenerbahçe Maribor'u farklı geçti I İsmail Kartal'dan maç sonu açıklaması: Tribünlerde olaylar karıştı! İşte baştan sona maçta yaşananlar

İrfan Can Kahveci 17’de Fener’i öne geçirdi. 31’de İrfan Can Eğribayat penaltıyı çıkardı. 77’de Szymanski, 79’da ise Tadic Maribor’un ipini çekti. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımının Maribor ile oynadığı rövanş maçının ardından açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, "Turu geçmek ve kazanmak önemliydi. Ülke puanına da katkı da bulunduğumuz için mutluyum" dedi. Öte yandan Birkaç Maribor taraftarı Fenerbahçe tribününe gelip pankartı alınca olay çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2023 Güncelleme 18 Ağustos 2023, 07:03
Fenerbahçe Maribor’u farklı geçti I İsmail Kartal’dan maç sonu açıklaması: Tribünlerde olaylar karıştı! İşte baştan sona maçta yaşananlar

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda Slovenya ekibi Maribor'u 3-0 yenerek play off turuna ydksealdi.

17. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Tadic'in pasında ceza sahası sağ çaprazda topla Batshuayi'nin arka direğe ortasında İrfan Can meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1. 25. dakikada sol kanattan Oosterwolde'nin ortasında defanstan dönen topa ceza sahası içinde Tadic'in vuruşunda önce savunmaya ardından da direğe çarpan meşin yuvarlak oyun alanına geri döndü. 31. dakikada Peres ceza sahası içinde Jakupovic'i düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Jakupovic'in vuruşunda kaleci İrfan Can gole izin vermedi.

2. YARIDA FENERBAHÇE ŞOV
Fenerbahçe karşılaşmanın 2. yarısında sahanın tek hakimiydi. 66. dakikada tirbünlerde çıkan olaylar nedeniyle maç yarım saat durdu. Ama Fenerbahçe durmadı. 77. dakikada Szymanski harika bir şutla belki de Avrupa'da gecenin en güzel golünü attı.

Bu golden 2 dakika sonra sahanın başarılı isimlerinden Dusan Tadic Fenerbahçe'nin 3. golüne imzasını etti. Maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe adını Konferans Ligi play off turuna yazdırdı. Sarı-Lacivertli temsilcimizin play off turundaki rakibi ise Twente oldu.

PLAY-OFF'TA RAKİP TWENTE
Konferans Ligi play off turunda Fenerbahçe'nin rakibi Riga'yı eleyen Twente oldu. Play off turunda ilk maç 24 Ağustos'ta Kadıköy'de rövanş 31 Ağustos'ta Hollanda'da.

KARTAL: KALİTEMİZİ SAHAYA YANSITTIK
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Rotasyon yapsak da kalitemizi sahaya yansıttık.

Kazanıp turladığımız için mutluyum" dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımının Maribor ile oynadığı rövanş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, "Turu geçmek ve kazanmak önemliydi. Ülke puanına da katkı da bulunduğumuz için mutluyum" dedi.

Maça kontrollü başladıklarını söyleyen şu ifadeleri kullandı: "Üst üste oynanan ve oynanacak maçmarı da dşünerek bugün rotasyon yaptık.

Fakat mücadele eden tüm oyuncularım kalitelerini sahaya yansıttı.

Özellikle ilk yarıyı daha farklı bir skorla önde kapatabilirdik. Maçın genelinde kontrol hep bizdeydi. Tur ve galibiyet için oyuncularımı kutluyorum."



SLOVENYA'DA REZALET!
Birkaç Maribor taraftarı Fenerbahçe tribününe gelip pankartı alınca olay çıktı.

Karşılaşma 66. dakikada durdu. Fener taraftarı tribünlerden çıkartıldı. Olayları başlatan Sloven taraftarlar ise maçı tamamladı.

Yarım saat aradan sonra maç devam etti. Maribor-Fenerbahçe maçı tribün olayları nedeniyle 66. dakikada durdu.

Gelen bilgilere göre birkaç Maribor taraftarı Fenerbahçe tribünlerine doğru fiile bir müdahele oldu ve karşılık gördü.

Sloven taraftarların Fenerbahçe pankartını aldığı öğrenildi. Ardından olaylar büyüyünce hakem maçı durdurdu ve 4 kez anons yapıldı.

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, Sarı-Lacivertli tribünlerin önüne gidip taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

Bazı Fenerbahçeli yöneticilerin de sahaya girdiği görüldü. Son anonsta Fenerbahçeli taraftarların stadyumu terk etmesi istendi.

Olayları başlatan Maribor taraftarları ise tribünde kaldı. Fenerbahçeli taraftarların tribünleri terk etmesinin ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN