Adana'dan demir yumruk! 7-4’lük üstünlükle turladı: İşte Play-Off’ta yeni rakibi...

Adana Demir, Osijek’e 3-2 yenildi ama toplamda 7-4’lük üstünlükle turladı. Play-Off’ta rakip Belçika ekibi Genk oldu. İşte sizler için derlediğimiz 18 Ağustos spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2023 Güncelleme 18 Ağustos 2023, 07:03
Adana’dan demir yumruk! 7-4’lük üstünlükle turladı: İşte Play-Off’ta yeni rakibi...

İÇİNDEKİLER

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Adana Demir 5-1'in rövanşında Osijek'e konuk oldu. 31'de Yusuf Sarı nefis vurdu: 0-1. 43'te korner atışında Lovric ortaladı Nejasmic topu ağlara yolladı: 1-1. 59. dakikada Mijo Caktas şık bir gol attı: 2-1. 81'de Semih'in müdahalesiyle penaltı oldu. 82'de Grzan penaltıdan attı: 3-1. 90+1'de Yusuf Sarı'nın arka direğe ortasına Yusuf Erdoğan bomboş durumda topu sağ ayağıyla ağlara yollayarak rakibin tüm umutlarını bitirdi: 3-2. Adana Demir, Play-Off turunda, Avrupa Ligi'nde Olympiakos'a elenen Genk ile eşleşti. İlk maç 24 Ağustos'ta Belçika'da oynanacak.



FOUNTAS'A 1 MİLYON 183 BİN EURO
Transferde atağa kalkan Trabzonspor, forvet arkası, 10 numara ve sol kanatta oynayabilen Yunan yıldız Taxiarchis Fountas ile 2+1 yıllık imza attı. 27 yaşında ve 1.70 boyundaki Fountas'a imza parası ödenmeyecek. Futbolcu, bu sezon 1 milyon 183 bin 750 Euro, gelecek sezon 1 milyon 37 bin 500 Euro kazanacak. Opsiyon kullanılırsa Fountas, 2025-2026 sezonunda da 1 milyon 141 bin 250 Euro gelir hak edecek.



RAYYAN BANİYA TRABZON'A GELDİ
Trabzonspor'un Karagümrük'ten kadrosuna kattığı Rayyan Baniya, Trabzon'a geldi. 24 yaşındaki stoper, "Herkes Trabzonspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunun farkında. İlk teklif geldiğinde çok heyecanlandım, burada oynamak herkesin hayali. Kendimi iyi hissediyorum, yarın (bugün) antrenmana katılacağım. 2 numaralı forma giyeceğim" dedi.



MAXİ GOMEZ ÇIKMAZI
Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek Trabzonspor'da gözler Maxi Gomez'in geleceğine çevrildi. İyi bir teklif gelmesi halinde elden çıkarılması planlanan 27 yaşındaki Uruguaylı golcüye İspanyol ekibi Cadiz talip oldu. Karadeniz ekibinde yıllık 3.5 milyon Euro gelir elde eden Gomez'e Cadiz'in yıllık 2 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Bordo-Mavili takımda 35 maçta oynayan Maxi Gomez 7 gol, 6 asistlik katkı yaptı.



DEV MAÇIN BİLETLERİNE HÜCUM
Trabzonspor taraftarları, Galatasaray ile deplasmanda oynanacak maçın biletlerine hücum etti. Yarın oynanacak olan dev maçın biletleri 500 TL'den satışa sunulurken, biletler 30 saniyede tükendi.

ALPASLAN ÖZTÜRK PENDİK'TE
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor, Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Alpaslan Öztürk ile anlaştı. Geçen sezon Eyüpspor'da kiralık oynayan Öztürk, 18 maçta forma giydi ve 2 gol katkısı verdi.

FENER'İ YENMEK İSTİYORUZ
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu. Yıldırım, "Fenerbahçe iyi bir kadro kurdu ama biz de elimizden geleni yapacağız. Rakibimizi yenmek istiyoruz" dedi.

HEDEFİMİZ FİNAL OYNAMAK
Anadolu Efes'in başantrenörü Erdem Can, THY EuroLeague'deki hedefleri hakkında açıklama yaptı. Can, "EuroLeague'de final oynamak istiyoruz. Sonrasını ve rakibin kim olduğunu yaşayıp göreceğiz" açıklaması yaptı.



195 MİLYON LİRA KAZANACAK
G.Saray, SIXT ile yeni forma göğüs sponsorluğu sözleşmesi imzaladı. 5 yıllık anlaşma imzalayan G.Saray bu sezon 195 milyon lira kazanacak.



SULTANLAR PARKEYE ÇIKIYOR
A Milli Voleybol Takımımız, CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda grup aşamasındaki ilk maçında bugün saat 18.00'de İsveç ile karşılaşacak. Filenin Sultanları, C Grubu'nda Almanya, Azerbaycan, Çekya, İsveç ve Yunanistan ile mücadele edecek. Voleybol Milli Takımımız, pazar günü ise Azerbaycan ile karşılaşacak. Organizasyonda şampiyon Belçika'da belli olacak.



GÖKDENİZ GÜRPÜZ BİTTİ
G.SARAY, Borussia Dortmund'un U19 takımında forma giyen Gökdeniz Gürpüz ile anlaşmaya vardı. 17 yaşındaki futbolcu, orta saha mevkisinde oynuyor. Genç futbolcu Türkiye U17 Milli Takımı'nda 9 maçta 2 gol attı.

ANTALYASPOR-KONYASPOR
Trendyol Süper Lig'de bugün iki maç oynanacak. Saat 21.00'de İstanbulspor ile Mondihome Kayserispor ile mücadele edecek. Aynı saatte Bitexen Antalyaspor evinde Tümosan Konyaspor'u ağırlayacak.

14 YAŞINDA CİTY'E GİTTİ
Manchester City, Leicester'dan 14 yaşındaki orta saha Tyrese Noubissie ile anlaştı. Transfer için 1.2 milyon Euro ödedi. Genç yıldız, İngiltere, Fransa, İskoçya ve Kamerun Milli Takımı'nda oynayabilir.

SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, 19-27 Ağustos arasında Macaristan'da yapılacak Dünya Atletizm Şampiyonası öncesi sporcularımıza desteklerinin sürdüğünü belirtirken, "Her zaman yanlarında olacağız" dedi.

GÖZTEPE'DE İMZA ŞOV
Göztepe transferde gaza bastı. İlk olarak Billel Messaoudi'yi renklerine bağlayıp daha sonra A.Gücü'nden Fıratcan Üzüm transferini resmileştiren Göztepe, son olarak da Ahmed Ildız'ı açıkladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN