Transfer derbisi sürüyor: Galatasaray ve Beşiktaş'ın Ramos kapışması!

Milot Rashica transferinde karşı karşıya gelen Galatasaray ve Beşiktaş bu kez Sergio Ramos için rakip oldu. Cimbom’un temas kurup yıllık 5.5 milyon Euro önerdiği İspanyol yıldız için Kara Kartal da devreye girdi. Ramos, 2+1 yıllık sözleşme ve 2.5 milyon Euro da imza parası istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2023 Güncelleme 17 Ağustos 2023, 07:00
Transfer derbisi sürüyor: Galatasaray ve Beşiktaş’ın Ramos kapışması!

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve Beşiktaş, stoper için birçok isimle temas kurarken, iki ezeli rakibin gündemine bu kez Paris Saint Germain'den ayrılan ve bonservisi elinde olan 37 yaşındaki Sergio Ramos geldi.

Kısa bir süre önce sosyal medya hesabından Aslan'ın maç paylaşımını beğenen Ramos, Sarı-Kırmızılı camiada heyecan yarattı. Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya da Sergio Ramos'u takip etmeye başlayınca, Siyah- Beyazlı taraftarlar da gözünü bu transfere çevirdi.

Ramos, 2+1 yıllık sözleşme, 2.5 milyon Euro imza parası istiyor. Dünyaca ünlü yıldıza Galatasaray'ın senelik 5.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Ramos transferi için Beşiktaş da devreye girmiş durumda. Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nda unutulmaz bir iz bırakan Ramos, PSG'de 58 maça çıktı ve 6 gol, 1 asist üretti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN