Rashica Galatasaray'ın teklifini kabul etmedi! "Beşiktaş'a söz verdim"

Galatasaray’ın, Beşiktaş’ın yeni transferi Milot Rashica’ya dün uçağa binmeden önce Beşiktaş’ın önerdiği rakamdan 750 bin Euro daha fazla teklif ettiği ancak oyuncunun “Teklifiniz için teşekkürler ama Beşiktaş’a söz verdim” ifadeleriyle yapılan teklifi reddettiği öne sürüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2023 Güncelleme 17 Ağustos 2023, 07:00
Rashica Galatasaray’ın teklifini kabul etmedi! Beşiktaş’a söz verdim

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Norwich City'den kadrosuna kattığı Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre; Rashica'nın Beşiktaş'ın kendisi için ayarladığı özel uçağa binmeden önce Galatasaray yönetiminden birinin kendisini aradığı ileri sürüldü.

Galatasaray adına arayan kişinin Rashica'ya Beşiktaş'ın önerdiği rakamdan 750 bin Euro daha fazla bir ücret önerdiği ifade edildi. 27 yaşındaki yıldızın da yapılan bu teklifi "İlginize teşekkür ediyorum. Ama ben Beşiktaş'a söz verdim"ifadeleriyle Sarı-Kırmızılı takımn teklifini kabul etmediği belirtildi.

Siyah- Beyazlı takım ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan yıldız futbolcu önceki gün yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ta olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım" ifadelerini kullanmıştı. Geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan yıldız futbolcu forma giydiği 30 maçta 6 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.



4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
Beşiktaş, Rashica'nın maliyetini de duyurdu. Kosovalı futbolcu için İngiliz ekibine 5 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ödeneceği açıklandı. Rashica ile de 4 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi.

RASHİCA: Beşiktaş ile görüşmelere başladığımız ilk andan itibaren bana saygı duydular ve beni gerçekten istediklerini hissettirdiler. Benim için en önemli şey buydu. Türkiye'ye dönmeyi çok istiyordum.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN