Galatasaray yıldız oyuncu Hakim Ziyech ve Chelsea ile anlaşmaya vardı!

Flaş transferler yapan Galatasaray, yeni bir yıldızı daha kadrosuna katıyor. Cimbom, ‘Büyücü’ lakaplı Hakim Ziyech ve Chelsea ile her konuda el sıkıştı. Londra’da sağlık kontrolünden de geçirilen Faslı yıldız, İstanbul’a gelip resmi imzayı atacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2023 Güncelleme 17 Ağustos 2023, 07:00
Galatasaray yıldız oyuncu Hakim Ziyech ve Chelsea ile anlaşmaya vardı!

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak için harekete geçen ve bu doğrultuda peş peşe takviyeler yapan Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'de oynayan Hakim Ziyech transferinde de mutlu sona çok yaklaştı.

KONTROLDEN GEÇTİ
Geride bıraktığımız haftalarda Al-Nassr'a gitmesi gündeme gelen ancak; sağlık kontrollerinden geçemediği için transferinin iptal edildiği iddia edilen yıldız futbolcuyu Galatasaray, kulüp doktoru Yener İnce gözetiminde Londra'da detaylı bir sağlık kontrolünden geçirdi. Yapılan kontrollerde Ziyech'te herhangi bir soruna rastlanmadığı ve transferin artık imzaya kaldığı öğrenildi.

İMZA İÇİN GELECEK
Chelsea'de yeterince şans bulamadığı için ayrılma kararı alan Ziyech, transferi sonuçlandırmak için kısa bir süre içinde Türkiye'ye gelecek ve Cimbom, lakabı The Wizard (Büyücü) olan 30 yaşındaki yıldızla İstanbul'da da yapılması planlanan sağlık kontrolü sonrasında kontrat imzalayacak. Sağ açık, merkez orta saha ve 10 numara da oynayabilen Ziyech'e güncel verilere göre; 16 milyon Euro değer biçiliyor. Daha önce Ajax, Twente, Heerenveen ve Dronten takımlarında da forma giyen 1.81 boyundaki Hakim Ziyech, futbol kariyerinde toplamda 452 maçta 125 gol, 137 asist kaydetti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN