Baniya Trabzonspor'da: Fırtına aradığı stoperi Süper Lig'te buldu!

Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ten Rayyan Baniya’yı kadrosuna kattı. Dün sağlık kontrolünden geçen defans oyuncusunun kısa süre içerisinde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2023 Güncelleme 17 Ağustos 2023, 07:00
Baniya Trabzonspor’da: Fırtına aradığı stoperi Süper Lig’te buldu!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kadrosuna bir stoper eklemek isteyen Bordo-Mavililer aradığı ismi Trendyol Süper Lig'de buldu. Fırtına'nın, Fatih Karagümrük forması giyen Rayyan Baniya ile anlaşma sağladığı ifade edildi.

Dün İstanbul'da sağlık kontrolünden geçen Baniya'nın kısa süre içerisinde Trabzon'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Yıldız futbolcunun yerli statüsünde oynamasının da transferde önemli bir etken olduğu belirtiliyor.

İki yıldır Fatih Karagümrük formasını terleten 24 yaşındaki savunmacı, geride bıraktığımız sezonda toplam 29 maçta boy göstermiş ve 2 de gol katkısı vermişti. Baniya'nın adı eski hocası Andrea Pirlo'nun çalıştırdığı İtalya Serie B ekibi Sampdoria ile de anılıyordu. Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın da yıldız ismin transfer edilmesinden dolayı memnun olduğu ifade edildi. Baniya, kariyerinde Fatih Karagümrük'ün yanı sıra Mantova 1911, Hellas Verona ve AC Renate takımlarında forma giydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN