Erden Timur son noktayı koydu! 37'lik Muslera'ya veda edin! Arjantinli Panter Galatasaray'da!

Galatasaray kulübünde son zamanlarda büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Sarı kırmızılıların hedefinde ise Juan Agustin Musso var. Arjantinli kaleci Musso'nun adı daha önce Fenerbahçe ile anılmıştı ancak Galatasaray'ın ilgisi gündemi salladı.

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2023, 11:05 Güncelleme 16 Ağustos 2023, 11:05
Erden Timur son noktayı koydu! 37’lik Muslera’ya veda edin! Arjantinli Panter Galatasaray’da!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetimi, Fernando Muslera'nın son sezonunu geçirmesi sebebiyle geleceği düşünerek harekete geçti. Özellikle kaleci pozisyonunda yaşanacak boşluğu doldurmak adına kulüp, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bu bağlamda Galatasaray'ın transfer gündemi oldukça yoğun. Kaleye düşünülen isim ise taraftarı heyecanlandırdı. İşte Galatasaray'ın yeni panteri...

Sarı kırmızılıların hedefinde ise Juan Agustin Musso var. Arjantinli kaleci Musso'nun adı daha önce Fenerbahçe ile anılmıştı ancak Galatasaray'ın ilgisi gündemi salladı.

Kulüp kaynaklarına göre Galatasaray, İtalyan ekibi Atalanta'nın başarılı kalecisi Juan Agustin Musso'yu kadrosuna katmayı hedefliyor. Özellikle İtalyan basınında yer alan haberlere göre Galatasaray, 29 yaşındaki Arjantinli file bekçisiyle yakından ilgileniyor.

Kariyerine Arjantin'in Racing Club takımında başlayan Juan Agustin Musso, 2018 yaz transfer döneminde Udinese'ye transfer olmuştu. Daha sonra ise 2021 yazında Atalanta formasını giymeye başlamıştı.

Galatasaray cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmese de Musso'nun adı, transfer söylentileri arasında önemli bir yer tutuyor. Taraftarlar ve futbolseverler, bu potansiyel transferin gelişmelerini merakla bekliyor.

JUAN AGUSTIN MUSSO KİMDİR?

Juan Agustin Musso kariyerine ülkesi Arjantin'in Racing Club takımında başladı. Ardından 2018 yazında İtalyan ekibi Udinese'ye transfer oldu. 29 yaşındaki kaleci Udinese'nin ardından 2021 yazında bir başka ekibi Atalanta'nın yolunu tuttu.