Beşiktaş'tan Galatasaray'a Rashica çalımı! Halil Dervişoğlu'nun rövanşı alındı: Kartal Milot Rashica transferinde 5 milyon Euro ile karşılığında el sıkıştı

Beşiktaş, Milot Rashica transferi için Norwich City ile 5 milyon Euro karşılığında el sıkıştı. 27 yaşındaki yıldız 4 yıllık sözleşmeye imza atacak. 48 kez Kosova Milli Takım formasını giyen Rashica, 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2023 Güncelleme 16 Ağustos 2023, 06:57
Beşiktaş’tan Galatasaray’a Rashica çalımı! Halil Dervişoğlu’nun rövanşı alındı: Kartal Milot Rashica transferinde 5 milyon Euro ile karşılığında el sıkıştı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'tan Milot Rashica bombası...

Transferde ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a oyuncu kaptıran Kara Kartal, modaya uydu. Transferde sezonun ilk golünü attı! Beşiktaş, geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Kosovalı kanat oyuncu Milot Rashica için Norwich City ile anlaşmaya vardı.

Siyah- Beyazlılar bu transfer için İngiliz ekibine 5 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek. Beşiktaş bu rakamı 4 taksit halinde ödeyecek. Rashica 4 yıllık sözleşmeye imza atacak. Transfer sezonunda Beşiktaş, Halil Dervişoğlu ile uzun süre ilgilenmiş hatta anlaşmıştı.

Ancak Galatasaray araya girerek ezeli rakibine transfer çalımı attı ve Halil, Galatasaray'a imza attı. Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı 27 yaşındaki Rashica, geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynadı.

Tecrübeli oyuncu geride kalan sezonda Sarı- Kırmızılı formayla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 30 maça çıktı. 6 gol ve 7 asistle toplamda 13 gole katkıda bulundu. 48 kez Kosova Milli Takım formasını giyen Rashica, 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.



SIRADA BARROW VAR
Rashica ile anlaşan Beşiktaş Musa Barrow için de Bologna ile görüşmelere başladı. Beşiktaş, Milot Rashica'dan sonra hücum hattına yeni bir oyuncu daha katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah Beyazlılar, Bologna forması giyen Gambiyalı sol kanat Musa Barrow için İtalyan ekibi ile temaslarını sürdürüyor. Oyuncunun İstanbul'da olan menajeri ile de görüşen Beşiktaş'ın bu transferi 6 milyon Euro'ya bitirmek istediği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN