Al Hilal, Neymar transferini resmen açıkladı! Brezilyalı yıldızın yıllık kazancı dudak uçuklattı...

Al Hilal’e transfer olan Brezilyalı yıldız yıllık 150 milyon Euro kazanacak. Suudi Arabistan’ı tanıtan her hikaye ve gönderi için de 500 bin Euro alacak. İşte sizler için derlediğimiz 16 Ağustos TAKVİM gazetesi spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2023 Güncelleme 16 Ağustos 2023, 06:57
Al Hilal, Neymar transferini resmen açıkladı! Brezilyalı yıldızın yıllık kazancı dudak uçuklattı...

İÇİNDEKİLER

Al Hilal, Paris Saint-Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Fransız basınından L'Equipe'te yer alan haberde PSG'nin Neymar'ın transferiyle beraber 100 milyon Euro kazanacağı belirtildi. Sakatlığından ötürü son resmi maçını Mart ayında oynayan Neymar, ayak bileği bağ ameliyatı geçirmişti. Al Hilal, Sambacı yıldızla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Neymar'ın ikna edildiği sözleşmenin detayları şöyle: 150 milyon Euro yıllık ücret, Neymar'a tahsis edilen özel uçak, lüks malikane, 80 bin Euro galibiyet primi, Suudi Arabistan'ı tanıtan her hikaye ve gönderi için 500 bin Euro...



ÖNCE TANIŞTI SONRA İDMANA ÇIKTI
Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Oxlade- Chamberlain, takım arkadaşları ve teknik heyetle tanıştı. Nevzat Demir Tesisleri'nde arkadaşlarıyla tanışan İngiliz yıldız, sonrasında ilk idmanına çıktı.



SİOPİS İLE YOLLAR AYRILDI
Trabzonspor'un sözleşme uzatma teklifi yaptığı Manolis Siopis, takımdan ayrılma isteğini ısrarla söyleyince, sözleşme feshi konusunda anlaşma sağlandı. Tecrübeli oyuncu Trabzonspor'a sözleşme feshi konusunda ödeme yapacak.

KEVİN N'KOUDOU DAMAC'TA
Beşiktaş'ın eski oyuncusu Kevin N'Koudou, Damac FC'ye transfer oldu. 2 yıllık sözleşme imzalayan Kamerunlu, geride kalan sezon 20'si Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası olmak üzere 22 maçta 5 gol, 2 asist üretti.

FIRATCAN ÜZÜM GÖZTEPE'YE
Trendyol 1. Lig'in güçlü ekibi Göztepe, A.Gücü forması giyen 24 yaşındaki sağ bek Fıratcan Üzüm'le prensip anlaşmasına vardı. Oyuncunun kısa bir süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

SAKIP ÖZBERK'TEN ACI HABER
Hatay Arsuz'da bulunan yazlığında tatil yaparken denize giren eski futbolcu ve teknik direktör Sakıp Özberk boğularak hayatını kaybetti. 78 yaşındaki futbol adamının vefatının ardından TFF başsağlığı mesajı yayınladı.

FOUNTAS İSTANBUL'A GELDİ
Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Yunan hücum oyuncusu Taxiarchis Fountas, İstanbul'a geldi. Yıldız oyuncu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.



YUSUF DEMİR BASEL'DE
Galatasaray genç futbolcusu Yusuf Demir'i İsviçre ekibi Basel'e kiraladı. Galatasaray'ın dün menajeri ile birlikte İsviçre'ye giden 20 yaşındaki futbolcu için Basel'den düşük bir kiralama ücreti alacağı öğrenildi. Yusuf Demir'in Basel'le imzaladığı kontratta satın alma opsiyonu bulunmazken, belirli sayıda maç oynama maddesinin ise yer aldığı ifade edildi. Genç futbolcu Sarı- Kırmızılı takımla 6 maçta görev yaparken skor katkısında bulunamadı.

LUCAS TORREIRA PLAY-OFF'TA YOK
Galatasaray'ın Uruguaylı orta sahası Lucas Torreira sakatlığını atlatıp dünkü maçın 11'inde yer almıştı. Yıldız futbolcu 64. dakikada gördüğü kırmızı kart nedeniyle Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Play-off turunda oynayacağı Molde maçlarında forma giyemeyecek. Yıldız futbolcunun yokluğunda orta sahada Sergio Oliveira'nın yanında Berkan Kutlu'nun forma giymesi bekleniyor.



BURUK: MOLDE'YE ADAPTE OLACAĞIZ
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Olimpija maçının ardından açıklamalarda bulundu. Buruk,"Çok istekli başladık. Rakibe pozisyon vermedik, iyi işler yaptık. Önemli olan kazanmaktı. Lucas'ın kırmızı kartı üzdü. 1 veya 2 maçta olmaması üzücü oldu. Ülke puanına kazanarak katkı verdik"diye konuştu. Buruk, Molde maçı ile ilgili,"Kolay olmayacak. Kendi sahasında etkili, güçlü bir takıma karşı oynayacağız. İkisinin maçlarını seyretmiştim, şimdi Molde'ye adapte olacağız"dedi. Ramos sorularına," Gidişata göre bakacağız" şeklinde yanıt veren Buruk, Zaniolo ile ilgili de Transferi olacak gibi gözüküyor"ifadeleri ni kullandı.

BURUK'TAN 5 DEĞİŞİKLİK
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynan Kayseri maçına göre ilk 11'de 5 değişiklik yaptı. Nelsson ve Abdülkerim'in yerlerine Emin ve Kaan'ı oynatan Buruk, Dubois'nın yerine Angelino ve Oliveira'nın yerine de Torreira'ya forma verdi. Buruk forvette Bacambu'nun yerine ise Icardi'yi tercih etti.



MOLDE UZATMADA TUR BİLETİNİ KAPTI
Norveç temsilcisi, Klaksvik'i uzatmaya giden maçta 2-0 yendi. G.Saray ile eşleşti. G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turunda rakibinin belli olacağı maçta Norveç ekibi Molde, uzatmaya giden maçta Faroe Adaları temsilcisi Klaksvik'i uzatmalarda 2-0 yendi. Normal süre Molde'nin 1-0'lık üstünlüğüyle son erdi. Molde'nin gollerini 7. dakikada Eriksen, 112'de ise eski Galatasaraylı Martin Linnes attı. Klaksvik 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Molde'yi 2-1'lik sonuçla mağlup etmişti.

GALATASARAY TARAFTARI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Galatasaray taraftarı, Devler Ligi'ndeki Olimpija Ljubljana maçına yoğun ilgi gösterdi. RAMS Park'ta yapılan mücadeleyi yaklaşık 40 bin Galatasaraylı futbolsever takip etti. Ayrıca Galatasaray'ın UEFA listesinde yer almayan yeni transferleri Kerem Demirbay ile Tete de tribünden maçı izledi. İki yıldıza taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN