Samsunspor-Fenerbahçe maçına 6 gün kala biletlerin tamamına yakını tükendi

11 yıl sonra Süper Lig’de ilk kez kendi sahasında maça çıkacak Samsunspor'da, Fenerbahçe karşılaşması biletlerinin tamamına yakını müsabakaya 6 gün kala satıldı.

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2023, 18:18 Güncelleme 15 Ağustos 2023, 18:18
Samsunspor-Fenerbahçe maçına 6 gün kala biletlerin tamamına yakını tükendi

İÇİNDEKİLER

Samsunspor ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında 21 Ağustos Pazartesi günü karşı karşıya gelecek. Bu maç Samsunspor'un 11 yıl sonra kendi sahasında oynayacağı ilk maç olma özelliği de taşıyor. Karşılaşmanın oynanmasına 6 gün kala biletlere yoğun ilgi gösteren ev sahibi taraftarları VIP (2 bin TL), A Batı Alt (bin TL), B Batı Alt-Üst (850 TL), Doğu Alt-Üst (550 TL) ve Misafir tribünü (520 TL) biletlerini bitirdi. Satışa sunulan 31 bin 158 biletten 23 bin 571 bin adeti maça 6 gün kala satılırken, sadece kale arkalarında (400 TL) 7 bin 500 civarında satılmayan bilet kaldı. Satılmayan biletleri almaya çalışan taraftarlar ise passolig veya diğer sorunlarını giderip bilet almak için satış noktalarında işlem sırası bekliyor.

"SADECE KALE ARKASI BİLETLERİ KALMIŞ"

Kale arkaları hariç tüm biletlerin satıldığını ifade eden Faruk Korkmaz, "Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmasını 11 yıl bekledik. Mutlu ve umutluyuz. İnşallah ligi ilk 10'da bitiririz. Sonra da Avrupa'da oynamak istiyoruz. İlk maça bayağı bir ilgi var. Maraton ve diğer tribün biletleri tamamen satılmış. Sadece kale arkası biletleri kalmış. Biz de bilet ayarlamaya çalışıyoruz. İnşallah buluruz" dedi.

"DEMEK Kİ TALEP ÇOK Kİ BİLETLER BİTMİŞ"

Maraton tribününden bilet almak istediğini ama bulamadığını dile getiren Hami Güngör, "Kombine alacaktım ama Fenerbahçe maçından sonra satışa çıkacağı söylendi. Tek maçlık bilet alacaktık onda da maraton ve diğer tribünlerde bilet kalmamış. Sadece kale arkası biletleri kalmış. Demek ki talep çok ki biletler bitmiş. Maratonda izleyemeyeceğim için kale arkasından bilet almak istemiyorum" diye konuştu.

"FENERBAHÇE BÜYÜK TAKIM OLDUĞU İÇİN BİLETLERİN TÜKENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Büyük maç olduğu için günler öncesinden biletlerin tükendiğini iddia eden Mehmet Mısırcı, "Orduluyum, Trabzonspor taraftarıyım ama Samsunspor'dan passolig aldım. Maratondan maç izlemeyi tercih ediyorum. Fenerbahçe için sadece kale arkası biletleri kalmış. Fenerbahçe büyük takım olduğu için biletlerin tükendiğini düşünüyorum. Fenerbahçe maçında Samsunspor'u destekliyorum ama sadece kale arkası kaldığı için bu maçlık bilet almayacağım" şeklinde konuştu.

Gurbetçi Murat Erden ise, "Takımımızı Süper Lig'de izlemek için bilet almaya geldik. Passoligimiz de yok. Biletler de tükenmek üzere. İnşallah bilet bulabiliriz. Canı gönülden Samsunspor'u destekliyoruz. Fenerbahçe maçında tribünde olmayı istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 11 yıl sonra taraftarına Fenerbahçe maçıyla 'merhaba' diyecek Samsunspor'da kısa sürede biletlerin tamamen satılması bekleniyor. 21 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00'de oynanacak karşılaşma ile Samsunspor sezonun ilk saha maçına, Fenerbahçe de sezonun ilk deplasman maçına çıkmış olacak.