Galatasaray'da orta saha 4 isimden birine emanet edilecek! Matteo Guendouzi, Nicolas Dominguez, Marco Veratti ve Tanguy Ndombele

Orta saha arayışı içinde olan Galatasaray Matteo Guendouzi, Nicolas Dominguez, Marco Veratti ve Tanguy Ndombele’den birini kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2023 Güncelleme 15 Ağustos 2023, 06:57
Galatasaray’da orta saha 4 isimden birine emanet edilecek! Matteo Guendouzi, Nicolas Dominguez, Marco Veratti ve Tanguy Ndombele

İÇİNDEKİLER

Kadrosuna kattığı yıldızlarla adından söz ettiren Galatasaray'ın transferde durmaya niyeti yok...

Sarı Kırmızılı takımın Teknik Direktörü Okan Buruk'un orta sahaya bir takviye istemesi üzerine harekete geçen yönetimin 8 numara mevkisi için 4 isim belirlediği öğrenildi. Galatasaray'ın belirlediği listede Marsilya'dan Matteo Guendouzi, Bologna'dan Nicolos Dominguez, PSG'den Marco Veratti ve Tottenham'dan Tanguy Ndombele yer alıyor.

Bu isimlerin kulüpleriyle temaslarda bulunan yönetimin listedeki futbolculardan birini kadrosuna katması bekleniyor. Matteo Gendouzi için Fransız ekibine oyuncunun şartlarını soran yönetimin adı Milan'la anılan Bologna'nın Arjantinli orta sahası Dominguez için de devrede olduğu öğrenildi.

PSG'nin gözden çıkardığı İtalyan orta saha Marco Veratti için de nabız yoklayan Aslan'ın bu transfer için satın alma opsiyonlu kiralama teklfinde bulunacağı belirtildi. Tottenham forması giyen Tanguy Ndombele için de İngiliz kulübüne teklifte bulunan Galatasaray Ada kulübünden haber bekliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN