Fenerbahçe 1 numaralı altın eldivenine kavuşuyor! Sarı-Lacivertliler Hırvat kaleci Livakovic için geri sayıma geçti

Dinamo Zagreb'in kalecisi Dominik Livakovic'i kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş veren Fenerbahçe sonunda mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe, Dinamo Zagreb ile 9 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı. Tecrübel i eldiven en geç cuma günü İstanbul’da olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2023 Güncelleme 15 Ağustos 2023, 08:58
Fenerbahçe 1 numaralı altın eldivenine kavuşuyor! Sarı-Lacivertliler Hırvat kaleci Livakovic için geri sayıma geçti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yeni 1 numarasına kavuşuyor.

Dinamo Zagreb'in kalecisi Dominik Livakovic'i kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş veren Fenerbahçe sonunda mutlu sona ulaştı. Son olarak Cengiz Ünder ve Fred'i kadrosuna katan Fenerbahçe, kaleci transferini de resmi olarak açıklamak üzere...

Gaziantep FK ile oynanan maçta sergilediği performans nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Altay Başındır'ı as kaleci olarak düşünmeyen İsmail Kartal'ın da Livakovic transferini çok istediği biliniyor.

4+1 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK
28 yaşındaki kaleci için Dinamo Zagreb'le 9 milyon Euro'ya el sıkışan Fenerbahçe, Hırvat ekibinin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme maçını bekliyor. Livakovic'in, Zagreb'in AEK ile oynayacağı rövanş maçının ardından İstanbul'a geleceği öne sürüldü.

Dinamo Zagreb-AEK Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçı bugün oynanacak. Hırvat kaleci en geç cuma gününe kadar Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzalayacak. 28 yaşındaki tecrübeli kaleciyle 4+1 yıllık sözleşme yapılacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN