Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten özür mesajı! "Beşiktaş taraftarlarından özür diliyoruz”

Beşiktaş Teknik Direkötrü Şenol Güneş 3 puanı hak eden taraf olduklarını ifade etti. Tecrübeli hoca “Golü geç bulduk ama maçı hak ettik. Ancak ilk yarıdaki futbol için Beşiktaş taraftarlarından özür diliyoruz” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2023 Güncelleme 15 Ağustos 2023, 06:57
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’ten özür mesajı! Beşiktaş taraftarlarından özür diliyoruz”

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, galibiyetten memnundu.

Tecrübeli hoca, "Karagümrük kendi gücünde direnecek bir takımdı onu da iyi yaptı. Top kayıpları yaptık, agresif oynamadık. Topun kontrolü bizdeydi ama cılız ataklar yaptık. Golü geç bulduk ama maçı hak ettik. Bazen çok pozisyon bulursunuz, kaçırırsınız ama bugün kazanmak için yeterli pozisyonları bulduk.

Bunları da yaşayacağız, futbolcularımı tebrik ediyorum. Bireysel olarak oyuncuları eleştirmek doğru değil. Topu kaybettiğimizde, baskılı oynamamız gerekiyor. Bakü maçında bunları iyi yaptık ama bu maç bundan uzaktı. Rakip de ağır davrandı biz de. Biraz uyurgezer gibi. Taraftarlardan ilk yarı için özür diliyoruz" diye konuştu.

TFF'YE SICAKLIK SİTEMİ
Deneyimli çalıştırıcı, TFF'ye sitemde bulunurken, "Sıcakların olduğu bir dönem olduğu için takımda da ağırlık, halsizlik vardı. Sonra düzeldi. Biz federasyonun aldığı karara uymak zorundayız ama doğrusunun ne olduğunu söylersem ortalık karışır. Yanlış anlıyorlar beni, susmayı tercih ediyorum" dedi. Güneş, Ghezzal'in yarın düz koşulara başlayacağını da aktardı.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Karagümrük-Beşiktaş adına sezonun açılış maçına taraftarlar ilgi göstermedi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda doğu ve güney tribünleri tamamen boş kaldı. Kuzey ve batı tribünlerinde yer alan az sayıda taraftar, takımlarına destek verdi.

SÜLEYMAN SEBA UNUTULMADI
Önceki gün vefatının 9. yılında anılan Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı Beşiktaşlı futbolcular da unutmadı. Siyah-beyazlı futbolcular ısınmaya üzerinde Seba'nın fotoğrafının olduğu tişörtlerle çıktı.

NEMLİ HAVA ZORLADI
İstanbul'da dün rüzgarlı bir hava vardı fakat yüksek nem, oyuncuları fazlasıyla zorladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN