Fenerbahçe'den sürpriz transfer! Omar Fayed kimdir?

Fenerbahçe Kulübü, Mısırlı genç stoper Omar Fayed'in transferi için görüşmelere başladığını açıkladı. Anlaşmanın ardından Fayed'in bir süre takımla çalışmalara katılacağı, kariyer planlamasına ise teknik heyetin raporu doğrultusunda karar verileceği kaydedildi. Peki Omar Fayed kimdir? Detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 14 Ağustos 2023, 23:17 Güncelleme 14 Ağustos 2023, 23:20
Fenerbahçe’den sürpriz transfer! Omar Fayed kimdir?

İÇİNDEKİLER

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 2003 doğumlu futbolcunun sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet edildiği aktarıldı.

Anlaşmanın ardından Fayed'in bir süre takımla çalışmalara katılacağı, kariyer planlamasına ise teknik heyetin raporu doğrultusunda karar verileceği kaydedildi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"2023-24 sezonunun yapılanmasını sürdüren Futbol Şubemiz, Takımımızın önümüzdeki dönem yapılanması adına da adımlar atıyor. Kulübümüz, yüksek potansiyelli bir yetenek olarak takip ettiği 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed'i renklerine bağlamak üzere görüşmelere başladı. Oyuncu, sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet edildi."

OMAR FAYED KİMDİR?

Omar Fayed, 4 Temmuz 2003 tarihinde Mısır'da dünyaya geldi. Futbola ülkesinde başlayan Omar'ın mevkisi stoper. El Mokawloon altyapısından yetişen ve 2022 yılından itibaren A takım kadrosunda bulunan 20 yaşındaki stoper, toplam 29 resmi maçta forma giydi. Mısır U20 Milli Takımı'nda 5 maça çıkan ve 1 gol atan Omar, U23 Milli Takımı'yla da 1 maçta yer aldı.