Trabzonspor defansa takviye yapacak! Fırtına'da hareketli saatler sürüyor: Nuraly Alip'e kanca takıldı

Fernandes ve Ben kovic’in üst üste yaşadığı sakatlıklar sonrası teknik direktör Nenad Bjelica stopere bir takviye daha istediği öğrenildi. Yönetimin de Mavi Kart kuralı nedeniyle yerli sayılacak Zenit’in Kazak stoperi Nuraly Alip için harekete geçtiği belirtildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2023 Güncelleme 07 Ağustos 2023, 06:58
Trabzonspor defansa takviye yapacak! Fırtına’da hareketli saatler sürüyor: Nuraly Alip’e kanca takıldı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da stoper bölgesindeki Fernandez ve Benkovic'in üst üste yaşadığı sakatlıklar sonrası teknik direktör Nenad Bjelica bu bölgeye bir takviye daha istedi.

Bjelica'nın talebi üzerine harekete geçen yönetim Zenit'in Kazak stoperi Nuraly Alip'i gündemine aldı. Bordo-Mavili yönetimde yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle bu bölge için TFF'nin Türki cumhuriyetlerden bir oyuncuya ekstra kontenjan tanıması üzerineFırtına'nın Zenit forması giyen Kazak oyuncu Nuraly Alip'in durumunu yakından takip ettiği belirtildi. 23 yaşındaki oyuncu için fiyat araştırması yapan Trabzonspor yönetimi milli oyuncu için şartların oluşması durumunda transfer teklifi yapacak. Geçen sezon 13 maçta görev yapan genç oyuncu takıman skor katkısında bulunamadı. Nuraly Alip'in Rus kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. (Yunus Emre SEL)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN