Galatasaray, Liverpool’un yıldız orta sahası Thiago için devreye girdi

Devler Ligi için transferde düğmeye basan G.Saray’ın, İngiliz devi Liverpool’da oynayan İspanyol orta saha Thiago Alcantara’yı kadrosuna katmak istediği, PSG’den Parades’le de görüşen Aslan’ın önceliğinin Thiago olduğu iddia edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2023 Güncelleme 07 Temmuz 2023, 06:59
Galatasaray, Liverpool’un yıldız orta sahası Thiago için devreye girdi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, orta saha mevkisine tartışmasız bir orta saha transferi yapmak için yoğun bir çalışma sürdürüyor. Sarı- Kırmızılılar'ın bu mevki için İngiliz ekibi Liverpool'da forma giyen İspanyol yıldız Thiago Alcantara'yı düşündüğü öne sürüldü.



GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
Galatasaray yöneticilerinin, PSG'de yeni teknik direktör Luis Enrique tarafından kadroda düşünülmeyen Leandro Paredes ile dirsek temasının sürdürdüğü ancak; şu anda rotanın Alcantara'ya çevrildiği iddia edildi. Sarı-Kırmızılılar'ın, 2024 yılında sözleşmesi bitecek yıldız futbolcu için hem kiralama hem de bonservisiyle satın alma formüllerini değerlendirdiği kaydedildi. Futbolcuya 15 milyon Euro değer biçiliyor.



MÜTHİŞ BİR KARİYERE SAHİP
Futbola Flamengo altyapısında başlayan Alcantara, 2005-2008 arasında Barcelona altyapısında görev aldı. Katalan ekibinde 2009-2013 arasında A Takım'da toplam 68 maça çıkan yıldız isim, 7 gol üretti. 2013-2020 arasında Bayern Münih'te görev yapan Alcantara, burada 150 maçta 17 gole imza attı. Thiago Alcantara, 2020 yılından bu yana ise Liverpool'un başarısı için forma giyiyor. Tecrübeli yıldız geçen sezon 28 maçta 1 asistlik katkı sağladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN