Fırtına ezdi geçti! Trabzonspor Alanyaspor'a karşı geriye düştüğü maçta gol yağdırdı...

Trabzon, ilk yarıda 5-0 yenildiği rakibini Trezeguet, Hamsik (pen.), Bakasetas, Larsen ve Umut Bozok’un golleriyle farklı mağlup etti.Trabzon, 14'te Umut Güneş'in attığı golle şoka girdi. 4 dakika sonra bu gole Trezeguet karşılık verdi: 1-1. 22'de Umut Bozok, Fatih tarafından düşürüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2023 Güncelleme 04 Haziran 2023, 06:58
Fırtına ezdi geçti! Trabzonspor Alanyaspor’a karşı geriye düştüğü maçta gol yağdırdı...

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Nenad Bjelica ile çok farklı: 5-1. Fırtına evinde Alanyaspor'u farklı yenerek bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazandı.

Trabzon, 14'te Umut Güneş'in attığı golle şoka girdi. 4 dakika sonra bu gole Trezeguet karşılık verdi: 1-1. 22'de Umut Bozok, Fatih tarafından düşürüldü. VAR'a giden hakem Yaşar Kemal Uğurlu 'Penaltı' dedi.

ANASTOSIOS BAKASETAS'TAN MUHTEŞEM GOL
Penaltıyı Trabzon ile son iç saha maçına çıkan Hamsik gole çevirdi. 32'de Bakasetas ceza sahası dışından muhteşem bir gole imza attı: 3-1. 35'te Larsen kale önünden topu kafayla ağlara gönderdi: 4-1. Dakikalar 58'i gösterdiğinde Trabzonspor 5. golü buldu.

Ceza alanında topu önünde bulan Umut Bozok düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 5-1. Bordo-Mavililer'in yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür'ün 70. dakikada muhteşem şutunu kaleci Yusuf son anda kornere çelmeyi başardı. Fırtına farklı kazanarak 3'te 3 yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN