Aslan yuvası NEF Stadı'nda derbi sonrası Simge Sağın ve Icardi rüzgarı esecek!

Simge Sağın, Icardi’nin golleri sonrası taraftarın dilinden düşürmediği ‘Aşkın Olayım’ şarkısını söyleyecek. Arjantinli yıldız da ona eşlik edecek....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2023 Güncelleme 04 Haziran 2023, 06:58
Aslan yuvası NEF Stadı’nda derbi sonrası Simge Sağın ve Icardi rüzgarı esecek!

İÇİNDEKİLER

Şampiyon Galatasaray'da kutlamalar tüm hızıyla devam ediyor. Sarı- Kırmızılılar'ın Fenerbahçe'ye karşı oynayacağı derbi maçı sonrası kutlamalar tavan yapacak. Sezon boyunca Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin gollerine eşlik eden ünlü şarkıcı Simge Sağın da bugün sahne alacak.

Sağın, Fenerbahçe maçının ardından yapılacak olan kutlamalarda boy gösterecek ve Galatasaraylıların dilinden düşürmediği 'Aşkın Olayım' şarkısını seslendirecek. Şarkıya Icardi'nin de eşlik etmesi bekleniyor.

YORGUNLUKLARINI ATACAKLAR!
Ayrıca Nef Stadı'nda kale arkalarına ışık ve lazer şovları için yansıtma ışıkları, LED'ler kuruldu. Derbide son düdük çaldığında bittiğinde takım hemen takım soyunma odasına gidecek ve kutlamalara hazırlanacak. Bu süre zarfında kupa töreni için Nef Stadyumu'na platform kurulacak.

Son yıllarda olduğu gibi her Galatasaraylı futbolcu seçtiği şarkı ile anons edilip platforma gelecek. Hologramdan oluşan dev Aslan Nef Stadı'nda sahne alacak. Kenan Doğulu ve ünlü sanatçılar da sahne alarak mini konser verecek. Yabancı yıldızlar mikrofonu alıp canlı performans sergileyip taraftarlarla birlikte coşacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN