Kafayı İcardi’ye taktı: Boca Junıors Kulübü Arjantinli golcünün transferinde kararlı!

Arjantin basınına göre; Riquelme, G.Saray’da attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi’nin maaşını ödemesi için sponsor buldu!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2023 Güncelleme 24 Mayıs 2023, 06:57
Kafayı İcardi’ye taktı: Boca Junıors Kulübü Arjantinli golcünün transferinde kararlı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Mauro Icardi transferi için sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli yıldız golcünün bonservisini almak için Paris Saint Germain ile görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray transferi bitirmek için tüm şartlarını zorlarken Arjantin'de sürpriz bir gelişme yaşandı.

Arjantin'in dev kulübü Boca Juniors'ın Başkan Yardımcısı Juan Roman Riquelme, yeni sezonda kadrosuna Mauro Icardi'yi katmak istiyor. Efsane futbol adamı, Icardi transferini bir sponsor ile bitirmek için harekete geçti. Riquelme'nin sponsor bulduğu ve Icardi'nin transferini bu şekilde bitirmek istediği öğrenildi.

Galatasaray formasıyla bu sezon 22 Süper Lig maçında 19 gol ve 7 asiste imza atan Mauro Icardi, Sarı-Kırmızılılar'ın gözbebeği haline geldi. Cimbom, İcardi transferini 10 milyon Euro'nun altında bir bonservis bedeliyle oturmayı planlıyor.

Yönetim, Arjantinli golcü Icardi'yi ise 4-5 milyon euro aralığında bir yıllık ücretin yanında, performans bonusları içeren 3 sezonluk bir sözleşmeyle ikna etmeyi düşünüyor. Arjantinli futbolcusunun Paris Saint Germain'deki maaşı 6 milyon 750 bin Euro. G.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN