Aslan’dan dev hamle: G.Saray Ukraynalı golcü Artem Dovbyk için düğmeye bastı!

Forvet mevkisine transfer yapmayı hedefleyen Galatasaray, Ukraynalı golcü Artem Dovbyk için düğmeye bastı. Cimbom, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile de anılan yıldız oyuncu için menajeriyle görüşme yapacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2023 Güncelleme 20 Mayıs 2023, 06:57
Aslan’dan dev hamle: G.Saray Ukraynalı golcü  Artem Dovbyk için düğmeye bastı!

İÇİNDEKİLER

BiR taraftan Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, diğer taraftan transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda gelecek sezon için çalışmalara başlayan Aslan hücum hattı için Ukraynalı golcü Artem Dovbyk'i gündemine aldı.

MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLECEK
Sezon sonunda Bafetimbi Gomis ile yolları ayırmayı hedefleyen Galatasaray, Dnipro'da oynayan 25 yaşındaki golcü ile ilgili detaylı araştırmalara başladı. Sarı-Kırmızılı yetkililer, futbolcunun menajeriyle de önümüzdeki günlerde görüşme gerçekleştirmeyi planlıyor.

Daha önce Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelen golcü oyuncunun ilk etapta Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı ancak cazip bir teklif sonrasında kararını değiştirebileceği belirtildi.

35 GOLE DOĞRUDAN KATKI
UKRAYNA'NIN parlayan yıldızı Dovbyk, bu sezon Dnipro'da 28 gol, 7 de asist üretti. Dinamo Kiev, Midtjylland, Balti, Cherkaskyi takımlarında görev yapan futbolcuya 11 milyon euro değer biçiliyor. Marsilya ile de anılan yıldızın kontratı yıl sonunda bitecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN