Fenerbahçe’ye sürpriz plan: Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica dev maça özel hazırlanıyor!

Fırtına’nın başında ilk büyük maçına Fenerbahçe karşısında çıkacak Nenad Bjelica, deplasmandaki maç öncesi sürpriz bir plan hazırlığında. Tempoyu artıran Hırvat hoca, “Maçın öneminin farkındayız” mesajı verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2023 Güncelleme 16 Mayıs 2023, 06:58
Fenerbahçe’ye sürpriz plan: Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica dev maça özel hazırlanıyor!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesinde Süper Lig'de herhangi bir iddiası bulunmasa da Trabzonspor camiası dev karşılaşmayı çok önemsiyor.

Ligin kaderini belirleyebilecek nitelikteki karşılaşma öncesinde Nenad Bjelica, seçim günü de dahil olmak üzere oyunculara izin vermedi ve tempoyu artırdı.

RAKİBE ÖZEL ÇALIŞMALAR
Bjelica antrenmanın bir bölümünde kondisyon depolarken, takımın maçın 60. dakikasından sonra oyundan düşmesinin önüne de geçmeye çalışıyor.

Trabzonspor'un teknik patronu, antrenmanın önemli bir bölümünde daha çok rakibin zayıf ve güçlü yönleriyle, kendi takımının da bugüne kadar yaşadığı sıkıntıları giderme noktasında yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor.



SÜRPRİZ OYUN PLANI
Ankaragücü karşılaşmasına 3-5-2 oyun formasyonuyla çıkan Hırvat teknik adamın, Fenerbahçe maçında da bu sistemi koruma ihtimali bulunuyor.

Bjelica, Trezeguet ve Visca'nın sakatlıklarını atlatmaları nedeniyle antrenmanlarda zaman zaman farklı formasyonlar da deniyor. Fenerbahçe'ye karşı sürpriz bir oyun planı hazırlamayı düşünen Bjelica, "Maçın öneminin farkındayız. Galibiyeti taraftarlara armağan etmek istiyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN