670 milyon hüsran! Fenerbahçe'nin transfer yatırımları beklenen katkıyı vermedi

Oosterwolde, Peres, Pedro, Bruma, Samet ve Gustavo için bu yıl 32 milyon Euro (670 milyon TL) ödeme yapıldı. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla fiyatı 20 milyon Euro’ya kadar çıkan Attila Szalai için son olarak bir Alman kulübü 8 milyon Euro teklif yaptı Ancak Fener’in kadrosuna kattığı bu futbolculardan aldığı katkı ödenen rakamın bu rakamın çok uzağında kaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2023 Güncelleme 12 Mayıs 2023, 06:59
670 milyon hüsran! Fenerbahçe’nin transfer yatırımları beklenen katkıyı vermedi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe bu sezon kadrosuna kattığı 6 isimden beklediği katkıyı alamazken bu oyunculara ödenen bonservis bedeli ve maaşların toplamı adeta dudak uçuklattı. Sarı-Lacivertliler'in bu sezon Jayden Oosterwolde, Luan Peres, Pedro, Bruma, Samet Akaydın ve Gustavo Henrique için ödediği bonservis ve verdiği maaş toplamı yaklaşık 32 milyon Euro. Bu da Türk Lirası olarak 670 milyonu buluyor. Fenerbahçe bu oyunculardan sahada beklenen katkıyı da alamadı.



OOSTERWOLDE KAYIPLARDA
Luan Peres ve Joao Pedro uzun süreli sakatlıklarla uğraşırken Gustavo Henrique Samet'ien gelişiyle forma yüzü görmez oldu. Büyük umutlarla savunmanın solu için alınan Jayden Oosterwolde beklenen katkıyı veremediği gibi artık kadroya bile girmekte zorlanıyor. Bruma kötü performansından dolayı sezon başında Braga'ya kiralandı. Hem yanlış transfer politikası hem de şanssız sakatlıklar Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında geri kalmasına neden oldu.



GOL SIKINTISI YOK AMA...
Fenerbahçe bu sezon gol yollarında pek sıkıntı yaşamasa da savunma anlamında pek de iç açıcı bir görüntü sergileyemedi.



OOSTERWOLDE ORTALIKTA YOK
6 milyon Euro'ya Parma'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Jayden Oosterwolde henüz katkı veremedi.



JAYDEN OOSTERWOLDE
ÜLKE: HOLLANDA YAŞ: 22
POZİSYON: SOL BEK/O.SAHA
PİYASA DEĞERİ: 6 MİLYON EURO
GELDİĞİ TAKIM: PARMA (İTA)
BU SEZON NE YAPTI:
LİGDE 3 MAÇTA 84 DAKİKA
OYNADI. GOLÜ VEYA ASİSTİ YOK.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN