Beşiktaşlı Amir Hadziahmetovic’in yakın arkadaşı olan Deni Milosevic, TAKVİM’e özel konuştu. Milosevic, “Amir, Beşiktaş’a giderek hayaline kavuştu. Takıma damga vuran isimlerden biri olacak” dedi. İşte habere ilişkin tüm detaylar ve sizler için derlediğimiz diğer Beşiktaş haberleri...
Beşiktaş formasıyla Galatasaray derbisinde gol atan Amir Hadziahmetovic'in yakın arkadaşı ve vatandaşı olan Deni Milosevic,TAKVİM'e dikkati çeken açıklamalar yaptı. Bosna Hersekli futbolcunun Beşiktaş'a önemli katkılar vereceğini söyleyen Milosevic, "Konyaspor'da birlikte oynadık. Amiruyumlu ve iyi bir profesyoneldir. Adaptasyon sıkıntısı yaşadığını düşünmüyorum. Her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Amir büyükbir karakter. Taraftar desteğiyle daha da iyiye gideceğine eminim. Ben Beşiktaş'adamga vuran isimlerden biri olacağı fikrindeyim" diye konuştu. Bilindiği üzere Beşiktaş Amir Hadziahmetovic için 3.2 milyon euro bonservis ödedi. Futbolcu ise Kartal'da yıllık 1 milyon 160 bin euro kazanıyor.
BU LİGİN EN İYİ SOL BEKİ MASUAKU BEŞİKTAŞ taraftarları, bonservisi alınan ArthurMasuaku'ya sosyal medyadan desteğini sürdürüyor. Dünkü idmanda boksör pozu veren Demokratik Kongolu sol bek için taraftarlar, "Buligin en iyi solbeki sensinMasuaku" yorumu yaptı.
SALİH UÇAN'DAN KÖTÜ HABER KARA Kartal'ın orta saha oyuncularından Salih Uçan'ın ağrıları devam ediyor. Bu sezon tüm kulvarlarda 3 golve 6 asist üreten 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun Antalyaspor maçında formagiyme ihtimalinin düşükolduğu öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş, Salih Uçan'ın Antalya deplasmanındaforma giyememesihalinde Amir'in yanında NecipUysal ya da TayfurBingöl'e ilk 11'de şans vermeyi düşünüyor.
KARTAL BASINA KAPILARI KAPATTI Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda 5'e 2 pas çalışmasıve çift kale maç yapıldı. Kara Kartal, hazırlıklarını bugün tamamlayıp öğledensonra özel uçakla Antalya'ya gidecek.
HAYALİ KABUSA DÖNDÜ Beşiktaş'tan 4.5 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 15 pay karşılığı Torino'ya transfer olan Emirhan İlkhan için işler yolunda gitmiyor. İtalyan ekibinde 4 maçta oyuna sonradan girip 92 dakika süre alabilen ve skor üretemeyen 18 yaşındaki futbolcu, daha çok oynaması için kiralandığı Sampdoria'da ise 57 dakika şans bulabildi.
SÖZ AHMET NUR ÇEBİ'DE BEŞİKTAŞ Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenleyecek. 11.30'da başlayacakbasın toplantısında Çebi'nin Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı, yabancı kuralı, transfer çalışmaları ve gündeme yönelik birçok konunda önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi. Çebi'nin ezelirakiplerle ilgiliaçıklamaları da kamuoyu tarafından merak ediliyor. Takvim Kaynak Tercihleri