Şenol Güneş derbi öncesi oyuncularını motive etti: Taraftarlar için savaşın

Teknik direktör Şenol Güneş, ”Sahaya çıkıp taraftarlar için savaşın. Bu maçı onlar için kazanmalısınız”ifadeleriyle oyuncularını derbiye motive etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2023 Güncelleme 30 Nisan 2023, 07:00
Şenol Güneş derbi öncesi oyuncularını motive etti: Taraftarlar için savaşın

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta tüm gözler bugün oynanacak Galatasaray derbisine çevrilmiş durumda... Teknik direktör Şenol Güneş de oyuncularını bugün oynanacak maça özel hazırladı. Tecrübeli hoca futbolcularıyla yaptığı konuşmada, "Bugün kritik bir maça çıkıyoruz. Kendi sahamızda seyircimizin önünde oynayacak olmanın avantajını kullanın. Belki şampiyonluk yarışında geride kalmış olabiliriz ama hiçbir şey için geç değil. Galatasaray'a karşı kazanarak galibiyet serimizi sürdürmeliyiz. Rakiplerimiz de puan kaybedecek. Ligi bitirebileceğimiz en iyi noktada bitirmeliyiz" dedi. Sözlerini sürdüren Güneş, "Galatasaray'a karşı iç sahada son maçları kazandık. Sizden bu gün de bu serinin devam etmesini istiyorum. Sahaya çıkın ve taraftarlar için savaşın. Bu maçı onlar için kazanın" ifadelerini kullandı.



OYUNCULAR KENETLENDİ
Oyuncuların da Güneş'in yaptığı konuşması sonrası birbirlerine galibiyet sözü verdikleri ve zafere kilitlendikleri öğrenildi. Son iki maçını biri hükmen olmak üzere 6 puanla kapatan Siyah-Beyazlılar, bu maçı kazanarak hem galibiyet serisini sürdürmek hem de Galatasaray ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 5'e çekmek istiyor.



İNGİLİZ ANAHTARI
Beşiktaş'ın Süper Lig'de attığı son 12 golün 7'sine direkt katkı yapan İngiliz futbolcu Nathan Redmond, Galatasaray karşısında Kartal'ın en önemli silahlarından biri olacak. Redmond, ligde Siyah-Beyazlı forma ile çıktığı 22 karşılaşmada 5 gol kaydederken 5 de asist yaptı.



KİLİT ROL OYNAYACAK
Özellikle Fenerbahçe derbisinde oyuna girdikten sonra sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu, Rachid Ghezzal'ın yokluğunda hücum hattında kilit bir rol oynayacak. Redmond, hücumda Cenk ve Aboubakar'a pozisyon üretecek ve boşluk bulduğu anlarda Muslera'yı test edecek.



KARTAL'DA 4 EKSİK
Siyah-Beyazlılar'da sakatlığı süren Dele Alli, Rachid Ghezzal, Tayyip Talha Sanuç ve Onur Bulut, sakatlıkları devam ettiği için Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN