Van den Boomen kapışması! Fenerbahçe Hollandalı yıldıza kancayı attı

İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılan Toulouse’un Hollandalı orta sahası Branco van den Boomen için Fenerbahçe de devreye girdi. Oyuncunun menajeri ile de temasa geçildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2023 Güncelleme 24 Nisan 2023, 06:59
Van den Boomen kapışması! Fenerbahçe Hollandalı yıldıza kancayı attı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de gelecek sezon için hamleler başlamış durumda. Sarı-Lacivertliler'in sezon sonu Toulouse ile sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki orta saha Branco van den Boomen ile ilgilendiği ortaya çıktı. Hollandalı merkez orta sahanın ismi daha önce Galatasaray ve Beşiktaş ile de geçmişti. Fenerbahçeli kurmaylar oyuncunun menajeri ile olumlu geçen bir görüşme gerçekleştirdiği ifade ediliyor. 27 yaşında ve 1.88 boyunda olan Hollandalı yıldız, merkez orta saha dışında 10 numaralı mevkide de forma giyebiliyor.



MÜTHİŞ BİR SEZON...
Van den Boomen
bu sezon forma giydiği 34 maçta 6 gol ve 12 asistlik göz kamaştırıcı bir performans ortaya koydu. Branco van den Boomen'in güncel piyasa değeri şu anda 9 milyon Euro civarında. Van den Boomen 25 kez de Hollanda Milli Takımı alt yaş kategorilerinde forma giydi. Ajax altyapısında yetişen Van den Boomen'i Avrupa'dan isteyen başka takımların da olduğu ifade edilirken, Sarı- Lacivertli kurmayların haziran ayında serbest kalacak oyuncuya imza parası teklif ettiği de gelen haberler arasında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN