Fırtına Bjelica ile ilk maçta kırmızıda durdu:1-4 | Sivas 2. yarıda farkı açtı: Trabzon'un hasreti 4 maça çıktı!

Trabzonspor 11’de Markovic’le öne geçti. 27’de Larsen atıldı, Saiz penaltıdan eşitledi. Sivas’ta 37’de Erdoğan, 58’de Saiz bir kez daha sahne aldı. 90+3’te Caicedo skoru ilan etti: 4-1

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2023 Güncelleme 21 Nisan 2023, 06:58
Fırtına Bjelica ile ilk maçta kırmızıda durdu:1-4 |  Sivas 2. yarıda farkı açtı: Trabzon’un hasreti 4 maça çıktı!

İÇİNDEKİLER

Yeni teknik direktörü Nenad Bjelica ile ilk maçına çıkan Trabzonspor, Sivasspor deplasmanında sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Maça etkili başlayan Bordo-Mavililer, 11. dakikada sağ kanattan Lazar Markovic'in sert vuruşuyla öne geçti:

0-1. 22. dakikada Larsen'in Hakan Arslan'a müdahalesine penaltı veren hakem, Danimarkalı sağ beke kırmızı kart gösterdi.

27'de Samu Saiz penaltıdan eşitliği getirdi: 1-1. 37'de Max Gradel'in ortasına Erdoğan Yeşilyurt kafa vuruşunu yaptı: 2-1.

SİVAS 2. YARIDA FARKI AÇTI...
58. dakikada Sivasspor farkı 2'ye çıkardı. Ceza yayının gerisinde pres yaparak topu kazanan Charisis, pasını yan tarafındaki Saiz'e aktardı.

Bu futbolcunun yerden düzgün vuruşunda meşin yuvarlak yakın direkte ağlarla buluştu: 3-1. 90+3. dakikada altıpas üzerinde topla buluşan Caicedo'nun dönerek yaptığı vuruşta skoru ilan eden golü attı: 4-1.

BJELİCA KÖTÜ BİR İLKİ YAŞADI
Sivasspor'a 4-1 mağlup olan Nenad Bjelica, Süper Lig tarihinde Trabzonspor'un başında çıktığı ilk maçta dört gol yiyen ilk yabancı teknik direktör oldu.



HIRVAT HOCA CAMİAYA SESLENDİ: YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR
Trabzonspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Nenad Bjelica, takımının başında çıktığı ilk mata yenilgiyle tanıştı. Hırvat teknik adam, "Öncelikle rakibimiz Sivasspor'u tebrik ediyorum. Haklı bir galibiyet aldılar. Biz maçta öne geçsek de yaklaşık 70 dakika eksik olmanın ciddi handikapını yaşadık. Beraberlik golünden sonra rakibimize eksik olmanın da dezavantajıyla karşılık veremediğimizi söyleyebilirim. 2. yarıda farkın 2'ye çıkması rakibimizi daha içinde daha dinamik yaptı. Biz ise hem fiziksel hem de mental olarak düştük. 2. yarıda 5-3-1 sistemi ile oynadık. Fark açılınca da genç oyunculara şans verdim. Trabzonspor olarak sahada en iyisini vermek zorundayız. Bu maç bizim için kayıp olarak geride kaldı. Hem oyun hem de skor olarak tatmin edici şeyler ortaya koymak isteriz. Kalan haftalarda umut vermek istiyoruz. Yapacak çok işimiz var." diye konuştu.



OYUNDAN ATILDI HASTANEYE GİTTİ!

Sivas-Trabzon maçına Hakan Arslan ile Larsen arasında yaşanan pozisyon damgasını vurdu. Sivasspor, 24. dakikada korner kullandı. Goutas'ın kafa vuruşunu Uğurcan kurtardı, seken topa Hakan Arslan ile Larsen hareketlendi ve iki isim yerde kaldı.

Hakem penaltı ve Larsen'e kırmızı verdi. Hakan'ın kramponu yüzüne gelen Larsen kanlar içinde hastaneye kaldırıldı. Trabzon cephesi pozisyon sonrası hakeme ateş püskürdü. Tomografisi temiz çıkan Larsen taburcu edildi.

TRABZON'UN HASRETİ 4 MAÇA ÇIKTI
Dün gece 1 kişi eksik kaldığı maçta Sivasspor'a 4-1 mağlup olan Trabzonspor 3 puana hasret kaldı. Bordo-Mavili ekip Süper Lig'de 4 maçtır kazanamıyor. Trabzon'a dün öne geçse de bu seriyi bitiremedi. Fırtına ligde en son 19 Mart'ta Gaziantep FK'yı 3-0 yenmişti.

MARKOVİC'İN SİFTAHI YETMEDİ
Trabzonspor'u 27. dakikada 1-0 öne geçiren golü Markovic attı. Sırp oyuncu Bordo-Mavili forma ile ilk golünü attı. Ancak ne var ki Markovic'in bu golü Trabzonspor'a Maçın yıldızı Hayal kırıklığı puan için yeterli olmadı

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN