Sarı-Kırmızılılar hakemlerden şikayetçi!

Galatasaray yarınki Kulüpler Birliği toplantısında TFF’ye dosya sunacak. Sarı-Kırmızılılar, “Neden A.Demir-F.Bahçe maçının hakemi 2 aydır yok? Neden G.Saray- Başakşehir maçının VAR hakemi 3 gün sonra görev alıyor” sorularını da soracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2023 Güncelleme 11 Nisan 2023, 06:58
Sarı-Kırmızılılar hakemlerden şikayetçi!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yarınki Kulüpler Birliği toplantısında TFF'ye dosya sunacak.

Sarı-Kırmızılılar, "Neden A.Demir-F.Bahçe maçının hakemi 2 aydır yok? Neden G.Saray- Başakşehir maçının VAR hakemi 3 gün sonra görev alıyor" sorularını da soracak.


Galatasaray ile MHK arasındaki savaş büyüyor. Sarı-Kırmızılılar yarın yapılacak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de katılacağı Kulüpler Birliği zirvesi öncesi şikayet dosyası hazırladı.

Yönetim sadece hakem yönetimlerini değil, MHK atamalarını da ciddi şekilde masaya yatıracak.

Galatasaray'a göre Fenerbahçe aleyhine hata yapan hakemler sert şekilde cezalandırılıyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın maçlarında hata yapan hakemlerle ilgili farklı uygulamalara gidiliyor.

2 Şubat'ta oynanan ve 1-1 biten Adana Demirspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası Sarı-Lacivertli kulübün hakem kararlarına çok sert tepkisi olmuştu. O maçın orta hakemi Ali Palabıyık 2 ayın üzerinde bir süredir maç alamıyor.

Yine aynı maçın VAR hakemi Koray Gençerler ise 2 Şubat sonrası sadece 1. Lig'de AVAR olarak görevlendirildi.

Galatasaray- Başakşehir maçındaki kararları gündeme oturan VAR hakemi Özgür Yankaya 3 gün sonra Beşiktaş-Giresunspor maçında da VAR koltuğundaydı.

Yine aynı karşılaşmayı yöneten Kadir Sağlam ise dün Karagümrük- Fenerbahçe maçında AVAR olarak görev yaptı.

Galatasaray'a göre MHK bu şekilde hakemlere, "Fenerbahçe'nin canını yakarsanız ceza alırsınız" mesajını yolluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN