Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor kayıplarda! Kasımpaşa'ya da kaybetti

Bordo-Mavililer, 29. dakikada Chouiar’ın attığı frikik golüyle geriye düştü. 76’da Eysseric’in penaltı golü skoru belirledi. Hafta içinde kupadan elenen Trabzonspor, taraftarını bir kez daha kahretti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2023 Güncelleme 09 Nisan 2023, 07:00
Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor kayıplarda! Kasımpaşa’ya da kaybetti

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 yenildi. 15. dakikada Bakasetas'ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Gomez'in sert şutunda Günay gole izin vermedi. 21'de Kasımpaşa'nın yıldızı Eysseric'in ceza sahası dışından yaptığı sert şutta Uğurcan gole izin vermedi.



CHOUİAR ÇOK DÜZGÜN VURDU
Kasımpaşa 29'da öne geçti. Doğucan'ın Eysseric'e yaptığı faul sonrası serbest vuruş kazanan Paşa'da topun başına Chouiar geçti. Yıldız oyuncu düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0.



PAŞA'NIN GOLÜ VAR'A TAKILDI
51'de Fall'ın sert şutunu Uğuarcan müthiş çıkardı. 57'de Kasımpaşa'nın Mustafa ile bulduğu gol geçersiz sayıldı. VAR kararı sonrası Mustafa'nın Eren'e faul yaptığı tespit edildi.



CHOUİAR ZOR OLANI BAŞARDI!
68'de Kasımpaşa'da Chouiar kaleci Uğurcan ile karşı karşıya kaldı. Yıldız oyuncunun vuruşu az farkla dışarı çıktı. 75'te Trabzonspor'un Hollandalı stoperi Denswil'in Kasımpaşalı Fall'a yaptığı faul sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Eysseric gole çevirdi: 2-0. Süper Lig'de üst üste ikinci kez sahadan yenik ayrılan Bordo-Mavililer, 44 puanda kaldı. Kasımpaşa ise puanını 32'ye yükseltti.



MENTAL ZORLUK ÇEKİYORUZ
Trabzonspor'da maçın nadir olarak iyi oynayanlarından olan Manolis Siopis şöyle konuştu: Maç hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Kulübün içinde bulunduğu durum hepimiz adına zor bir durum. Mental motivasyonu sağlamakta zorlandığımız durumlar oldu. Tersine çevirmek elimizde. Taraftarlardan özür diliyorum.



VISCA SAHADA 20 DAKİKA KALDI
Trabzon'un Bosnalı kanat oyuncusu Edin Visca, Kasımpaşa maçına yedek kulübesinde başladı. Tecrübeli oyuncu ikinci yarının başında Doğucan Haspolat'ın yerine oyuna dahil oldu. 65. dakikada sakatlanan Visca oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bu sezon daha önce iki kez ciddi sakatlık yaşan tecrübeli futbolcu oyundan çıkarken bir hayli üzgündü. Visca'nın durumu bugün netlik kazanacak.



ÇOCUKLARIN ÜZERİNDE GERGİNLİK VAR
Trabzonspor Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu, "Trabzonspor, maçı çevirme anlarını becerememiş olsa da, normalde daha dominant, daha baskılı, rakibi çok daha fazla zorlayan bir ekip olmalı. Çocukların üzerinde bu yenilgilerin, uzun zamandır kazanamamanın verdiği stres ve gerginlik var. Bazen istedikleri halde bazı şeyleri düzeltme şansları olmuyor" diye konuştu.