Galatasaray Middlesbrough’nun golcü oyuncusuna kancayı taktı

Gelecek sezon için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, aradığı golcüyü İngiltere’de buldu. Cimbom, M’Boro ekibinin yıldızı Chuba Akpom’u gündemine aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2023 Güncelleme 09 Nisan 2023, 07:00
Galatasaray Middlesbrough’nun golcü oyuncusuna kancayı taktı

İÇİNDEKİLER

OKan Buruk yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa konsantre olan Galatasaray, gelecek sezon için de transfer çalışmalarını hızlandırdı. Hücum hattına takviye yapmayı planlayan Cimbom'un gündemine, Middlesbrough'da forma giyen 27 yaşındaki golcü Chuba Akpom geldi.



SIKI TAKİP YAPILIYOR
37
yaşına gelen Bafetimbi Go- mis'in yanı sıra Mauro Icardi konusunda yaşanan belirsizliğin ardından Galatasaray forvet bölgesi için masaya gelen alternatif isimlere yöneldi. Sarı-Kırmızılılar, Champhionship ekibi Middlesbrough'da oynayan Nijerya asıllı İngiliz futbolcu Chuba Akpom'u gündemine aldı. Scout ekibi, santrfor ve 10 numara bölgelerinde oynayan futbolcunun durumunu sıkı br şekilde takip etmeyi sürdürüyor.



SEZON SONU SERBEST KALACAK
Akpom'un M'Boro ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Futbolcunun, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği ve Cimbom'a sıcak bakabileceği belirtildi. Bu sezon 34 maçta forma giyen Akpom, 26 gol, 2 asistlik performansıyla takımı adına anahtar oyunculardan biri oldu. 7 milyon euro değer biçilen Akpom daha önce PAOK, Arsenal ve Hull City formalarını terletti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN