Stefan Kuntz'dan Ermenistan maçı sözleri!

2024 Avrupa Şampiyonası için eleme heyecanı start aldı. A Milli Futbol Takımı'mız gruptaki ilk maçında deplasmanda Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. 25 Mart Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Bu müsabaka öncesi ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Stefan Kuntz basın toplantısı düzenledi.

Giriş Tarihi 24 Mart 2023, 18:11 Güncelleme 24 Mart 2023, 18:11
Stefan Kuntz’dan Ermenistan maçı sözleri!

İÇİNDEKİLER

2024 Avrupa Şampiyonası için eleme heyecanı start aldı. A Milli Futbol Takımı'mız gruptaki ilk maçında deplasmanda Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. 25 Mart Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Bu müsabaka öncesi ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Stefan Kuntz basın toplantısı düzenledi.

Stefan Kuntz'un açıklamaları:

"Almanya'ya gitmek istiyoruz. 3'lü veya 4'lü oynamanın dışında, biz biraz daha çok oyuncularımızın anlık durumuna göre hareket ediyoruz. Eğer yaptığımız analiz sürecindeki durumları değerlendirmeye kalkarsak, teknik direktörünüz değişti, takım daha genç bir duruma geldi. Farklı oyuncular katıldı. O yüzden eski analizlerimi bir kenara bırakabilirim. Böylelikle biraz daha kendi takımıma odaklanıp, cumartesi günü maçı en iyi şekilde oynamaya çalışacağız" "Cumartesi kaybedebilirsiniz, ülkenize nasıl döneceksiniz?" Stefan Kuntz: "O senaryoyu ben kafamda oynamıyorum"

ELİMİZDEKİ TÜM OYUNCULAR OYNAYABİLECEK SEVİYEDE

"Şu an elimizdeki mevcut tüm oyuncular oynayabilecek şekilde. Orada bir sıkıntı yok. Tayyip Talha kas ağrısından dolayı kadrodan çıktı. Bir de Abdülkerim'in baş ağrısından dolayı tedavi görmesi gerekiyordu. Diğer oyuncuların sağlık durumu iyi. Eğer yine en genç takımlarla devam etmek istersek, o zaman muhtemelen Mert'le oynayamayacağız. Ama şaka bir yana, cumartesi sabah kalecilerimizle görüşüp kararımızı onlara bildirelim.
Ondan sonra haber alırsınız."

EN GENÇ TAKIMLARDAN BİRİYİZ

"25 yaş ortalamasıyla en genç takımlardan biriyiz. Bazı oyuncularımız önemli yaş gruplarının içinde. Ya futbol yaşında en iyi dönemlerini geçiriyorlar, ya da en iyi dönemlerini geçirmek üzereler. Bu zamanı doğru kullanırsak, böylelikle A Milli Takım'ın çok fayda göreceğini düşünüyoruz bu oyunculardan."

BİREYSEL HATALARIN AZALMASI GEREKİYOR

"Bireysel hataların azalması gerekiyor. Aynı zamanda oyun içinde alışılagelmiş şeylerin sahaya yansıması bizim için önemli. Sizlerin de en güzel şekilde anlamanız gereken, biz cumartesi günü 8 adımlık bir yolculuğa çıkıyoruz."