Son dakika: Fenerbahçe Rennes deplasmanından beraberlikle dönüyor!

Son dakika haberi... UEFA Avrupa Ligi B grubu ikinci karşılaşmasında Fenerbahçe ile Rennes karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen bir mücadeleye sahne olan maçta Fenerbahçe, Rennes ile 2-2 berabere kaldı. Temsilcimize 1 puanı getiren golü 90+2. dakikada Enner Valencia kaydetti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Eylül 2022, 20:47 Güncelleme 16 Eylül 2022, 00:04
Son dakika: Fenerbahçe Rennes deplasmanından beraberlikle dönüyor!

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi B grubu karşılaşmasında Fenerbahçe, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'e konuk oldu.

Rhoazon Park'ta oynanan mücadele, 2-2 beraberlikle tamamladı. Rakip takımın golleri 52. dakikada Terrier'den ve 54. dakikada Majer'den gelirken, Fenerbahçe'nin gollerini 60. dakikada İrfan Can Kahveci ve 90+2. dakikada penaltıdan Enner Valencia kaydetti.

MÜCADELE GECİKMELİ BAŞLADI
Rennes - Fenerbahçe mücadelesi sahaya atılan meşaleler dolayısıyla kısa bir süre gecikmeli başladı.

FENER'İN GOLÜ VAR'A TAKILDI
Sarı lacivertli temsilcimiz, bariz bir şekilde üstün oynadığı ilk yarının 25. dakikasında İrfan Can Kahveci ile golü buldu. Maçın hakemi Aleksei Kulbakov ilk etapta golü verirken, VAR incelemesi sonrasında gol iptal edildi.

PERES DEVAM EDEMEDİ
Karşılaşmada dakikalar 54'ü gösterirken Rennes takımında Majer, defans arkasına sarkarak topu Fenerbahçe kalesine doğru yolladı. Sarı lacivertli temsilcimizin stoper oyuncusu Majer topa hamle yapmak isterken kale direğine ters bir şekilde çarptı ve oyuna devam edemedi. Peres'in yerine Ezgjan Alioski dahil oldu.

90+2'DE HAKKIMIZI ALDIK
Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, 90+2. dakikada Enner Valencia'nın ayağından bulduğu golle 1 puanı aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN