Son dakika: Galatasaray Lucas Torreira ve Dries Mertens'i KAP'a bildirdi!

Son dakika haberi... Galatasaray, Arsenal'den orta saha oyuncusu Lucas Torreira'yı ve Napoli'den ayrılan Dries Mertens'i kadrosuna kattığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Sarı kırmızılılar, oyuncuların maliyetini paylaştı. Oyuncular ise sarı kırmızılı forma ile ilk sözlerini söyledi... İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2022, 21:07 Güncelleme 08 Ağustos 2022, 22:16
Son dakika: Galatasaray Lucas Torreira ve Dries Mertens’i KAP’a bildirdi!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Arsenal'de forma giyen orta saha oyuncusu Lucas Torreira ile anlaşma sağladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Lucas Sebastian Torreira Di Pascua ve kulübü The Arsenal Football Club PLC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 6.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2022-2023 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.750.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

İŞTE O BİLDİRİM

MERTENS DE BİLDİRİLDİ

Galatasaray, Napoli'den ayrılan Dries Mertens ile de anlaşma sağlandığını duyurdu.

Sarı kırmızılılar, KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dries Mertens ile 1+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya 2022-2023 sezonundan net 2.900.000 Euro sezonluk ücret ile 1.100.000 Euro net imza ücreti ödenecektir. " ifadelerine yer verdi.

İŞTE O BİLDİRİM

YENİ TRANSFERLERİN İLK SÖZLERİ

Galatasaray'ın yeni transferi Torreira imza sonrasında, "Kariyerim için çok önemli bir an. Hislerim şu anda çok iyi. Bu kulübün, kariyerimde çok büyük bir parça olmasını bekliyorum. Taraftarlar, bu kararı almamda çok büyük bir rol oynadılar. Mücadelenin ilk adımı, bu sene şampiyonluk için olacak." dedi.

Yeni transfer Mertens ise, "Dün maçın içinde gibiydim. Gomis aslan yürüyüşünü yaptığında kendimi tutamıyordum. Napoli'de de bu şekildeydi, orada da aile gibiydi ve bu yüzden burada olmaktan mutluyum. Galatasaray'ın efsanelerinden birine dönüşmek istiyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. İtalya'da çok güzel bir 9 yıl geçirdim. Artık değişiklik yapmaya hazır olduğumu hissettim. Galatasaray gibi bir takımdan teklif gelince onur duydum ve mükemmel bir adım atmış oldum.Gücümü sahada göstermek istiyorum, bu takım için her şeyimi vereceğim. Ben sahada her zaman goller atmak ve maçları kazanmak isteyen bir oyuncuyum. Bunun için var gücümle çalışacağım." şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN