Kalidou Koulibaly Chelsea'de! Kim Min-Jae yerini doldurabilir!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Napoli'nin Senegalli stoperi Kalidou Koulibaly ile sözleşme imzalandığını açıkladı. Yıldız oyuncu Premier Lig'de oynama hayalinin gerçekleştiğini söylerken,oyuncunun yerini Fenerbahçe'den Kim Min-Jae'nin doldurması bekleniyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2022, 09:35 Güncelleme 16 Temmuz 2022, 09:41
Kalidou Koulibaly Chelsea’de! Kim Min-Jae yerini doldurabilir!

İÇİNDEKİLER

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Napoli'nin savunma oyuncusu Kalidou Koulibaly'yi transfer ettiğini duyurdu.

Ada ekibi, yıldız futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

İmzadan sonra konuşan Senegalli futbolcu, "Burada olduğum ve Chelsea'ye katıldığım için çok mutluyum. Chelsea büyük bir kulüp ve her zaman Premier Lig'de oynamak istemiştim. Chelsea beni 2016 yılında istemişti ancak o dönem transfer gerçekleşmemişti." ifadelerini kullandı.

PREMIER LİG HAYALİ
İngiliz ekibinin teklifini kabul etmesinde Premier Lig'de oynama hayalinin olmasının ağır bastığını belirten 31 yaşındaki stoper, "Chelsea beni gerçekten çok istedi. Arkadaşlarım Edouard Mendy ve Jorginho ile de konuşmam seçim kararımı kolaylaştırdı. Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum." diye konuştu.

YERİNE MIN-JAE GELECEK
İtalyan ekibinin Kalidou Koulibaly'nin yerini Fenerbahçe'den Kim Min-Jae ile doldurmak istediği biliniyor. Gelecek günlerde Napoli'nin sarı lacivertlilerin kapısını çalması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN