Luyindama önce dönecek sonra gidecek!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan ekiplerinden Al Tawoon'a kiraladığı Christian Luyindama, kulübüne tekrar döndü. Körfez ekibinin satın alma opsiyonunu kullanmadığı oyuncunun yakın süre içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk'un takımda düşünmediği Luyindama'nın kulübe tekrar döndükten sonra transfer olması bekleniyor...

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2022, 10:56 Güncelleme 01 Temmuz 2022, 11:03
Luyindama önce dönecek sonra gidecek!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın gelecek planlarının içerisinde bulunmayan ve geçtiğimiz sezonu Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Tawoon'da geçiren Christian Luyindama, sarı kırmızılılara tekrar dönüyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, Luyindama'nın satın alma opsiyonunun kullanılmayacağı açıklandı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada oyuncuya teşekkür edildi.

İlk olarak Standart Liege'den kiralanan Luyindama, sonrasında ise bonservisi ile Galatasaray'a katılmıştı.

Sarı kırmızılı forma ile 78 karşılaşmaya çıkan oyuncu 5 gol, 2 asistlik katkı sağlamıştı. Suudi Arabistan ekibi Al Tawoon ile de 17 karşılaşmaya çıkan futbolcu, gol ya da asist katkısı sağlayamamıştı.

AYRILMASI BEKLENİYOR
Cimbom'un 28 yaşındaki stoper ile yola devam etmesi beklenmiyor. Oyuncuyu isteyen birkaç kulüp olduğu bilinirken, yakın zamanda yeni kulübünü açıklama ihtimali bulunuyor. Luyindama'nın 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

4 KUPASI VAR
Christian Luyindama kariyerinde 4 kez kupa kazanırken, bu kupaların üçüne Galatasaray forması ile ulaştı. Kongolu futbolcu, 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 de Türkiye Süper Kupası kazanmıştı. Luyindama'nın dördüncü kupası ise Standart Liege ile kazandığı Belçika Kupası idi.

SON DAKİKA GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN