Günlerdir hoca çıkmazından olan Galatasaray son kararını verdi! Aslan Okan Buruk ile prensipte anlaştı

Marco Rose ve De Zerbi gibi yabancı hocalarla da görüşen G.Saray yönetimi, Okan Buruk’ta karar kaldı. Başarılı hoca ile prensip anlaşması sağlandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2022 Güncelleme 19 Haziran 2022, 07:01
Günlerdir hoca çıkmazından olan Galatasaray son kararını verdi! Aslan Okan Buruk ile prensipte anlaştı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da son karar Okan Buruk... Domenec Torrent ile yola devam etmeyecek olan Sarı- Kırmızılılar'ın yeni başkanı Dursun Özbek, teknik direktörlük görevi için Marco Rose ve De Zerbi gibi yabancı hocalarda görüşse de tercihini yerliden yana kullandı ve Okan Buruk ile prensip anlaşmasına varıldı. Galatasaray yönetiminin Buruk ile temasa geçmesinin ardından taraflar arasında kısa sürede anlaşmanın sağlandığı öğrenildi. Galatasaray yönetimi ile prensip anlaşmasına varmasının ardından yurtdışında bulunan Buruk'un kısa süre içinde İstanbul'a geleceği öğrenildi.



GÖZLER TORRENT'TE...
Galatasaray yönetiminin de her konuda anlaşılan Okan Buruk'u resmen açıklaması için ise sözleşmesi devam eden teknik direktör Domenec Torrent ile yolların resmen ayrılması bekleniyor. Torrent ile avukatlar aracılığıyla görüşen Sarı-Kırmızılı yönetim, Katalan hocanın sözleşmesini feshettikten hemen sonra Buruk'un takımın başına geçtiğini resmen açıklayacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN