Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin taktiğini belirledi! Barcelona ile aynı tarife

Barcelona’ya karşı uyguladığı taktiği Kadıköy’de de uygulayacak Aslan, ezeli rakibini önce kendi yarı alanında durduracak . Sonra da hızlı hücumlarla Kadıköy’de zaferi getirecek golü arayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Nisan 2022 Güncelleme 05 Nisan 2022, 07:00
Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin taktiğini belirledi! Barcelona ile aynı tarife

İÇİNDEKİLER

Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent derbinin taktiğini büyük oranda belirledi. Avrupa Ligi'nde oynanan Barcelona maçlarında takım halinde savunma yapan ve hızlı hücumlarla rakibini tehdit eden bir taktik anlayışı ile sahada yer alan Galatasaray'ın Kadıköy'de de buna benzer bir oyun stili ile mücadele etmesi bekleniyor. Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in son maçlarda formda olan Fenerbahçe'ye karşı önce rakibin hızını kesmeyi ardından ise kontra ataklarla Sarı-Lacivertliler'in kalesini tehdit etmeyi planladığı belirtiliyor. Fenerbahçe karşısında da önceliğini takım savunmasına vermeyi planlayan Torrent'in futbolcularından rakibi hataya zorlamalarını ve kaptıkları toplarla sonuca gitmelerini talep edecek. Torrent'in Kadıköy'deki bu oyun planında Barcelona maçlarında olduğu gibi orta alan ikilisi Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'nın önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.



KEREM'DEN KÖTÜ HABER!
G.Saray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu dünkü idmanda yer almadı. Sarı-Kırmızılılar genç futbolcunun çekilen MR'ı ve yapılan tetkikleri sonucunda kısa rotator ve adduktor (kasık) adalesinde orta düzey zorlanma ve kanama tespit edildiğini açıkladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN