Alanyaspor - Trabzonspor canlı maç izle! Aytemiz Alanyaspor Trabzonspor maçı canlı izle bedava kesintisiz şifresiz!

Süper Lig'in 26. haftasında lider Trabzonspor ve Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışında puan kaybı yaşamak istemeyen Trabzonspor son iki maçta beraberlikle ayrıldığı Alanya deplasmanında 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Taraftarlar maçın yayın saati ve kanalı hakkında detaylı araştırmalara başladı. Haberimiz içersinde maçın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. İşte Alanyaspor - Trabzonspor canlı maç izle! Alanya Trabzonspor maçı canlı izle bedava kesintisiz şifresiz seçenekleri..

Giriş Tarihi 20 Şubat 2022, 15:33 Güncelleme 20 Şubat 2022, 15:33
Alanyaspor - Trabzonspor canlı maç izle! Aytemiz Alanyaspor Trabzonspor maçı canlı izle bedava kesintisiz şifresiz!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 26. haftasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Lider Trabzonspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile mücadele edecek. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. İşte Alanyaspor - Trabzonspor canlı maç izle ve Alanya Trabzonspor maçı canlı izle bedava kesintisiz izleme seçenekleri!

ALANYASPOR - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?
Alanyaspor - Trabzonspor maçı 20 Şubat Pazar günü saat 16:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Maç ile ilgili tüm detaylar gün boyu takvim.com.tr'de yer alacak.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ!

ALANYASPOR-TRABZONSPOR MAÇI 11'LERİ
Alanyaspor: Henüz belli değil
Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Ahmetcan, Hugo, Puchacz, Dorukhan, Siopis, Bakasetas, Visca, Nwakaeme, Cornelius

ALANYA KAFİLESİNDE 9 EKSİK
25'inci haftada oynanan İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında ağrıları arttığı için izin alıp ülkesi Slovakya'ya giden Marek Hamsik, Covid-19'a yakalanan Abdülkadir Ömür ve Denswil, tedavileri devam eden İsmail Köybaşı ve Anders Trondsen, yeni transferlerden Enis Destan, Emrehan Gedikli, Kerem Şen ve Batuhan Kör Alanyaspor kadrosunda yer almadı. Trabzonspor'un 23 kişiden oluşan Aytemiz Alanyaspor kamp kadrosu şu isimlerden oluştu: Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Muhammet Taha, Serkan Asan, Bruno Peres, Dorukhan Toköz, Puchacz, Vitor Hugo, Taha Altıkardeş, Ahmetcan Kaplan, Hüseyin Türkmen, Murat Cem Akpınar, Berat Özdemir, Siopis, Bakasetas, Yunus Mallı, Edin Visca, Yusuf Erdoğan, Kouassi, Nwakaeme, Cornelius, Djaniny, Fode Koita

12. RANDEVU
Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, Alanya'da yapacakları maçla ligde 12. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 11 maçta Alanyaspor'un bordo-mavili takım karşısında üstünlüğü bulunuyor. Alanyaspor 5 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, Trabzonspor ise 2 karşılaşmadan galip ayrıldı. 4 müsabaka ise beraberlikle bitti. Söz konusu maçlarda Aytemiz Alanyaspor 18 gol atarken, bordo-mavililer ise 11 gol kaydetti. Alanya'da oynanan 5 karşılaşmada Trabzonspor 1 galibiyet alırken, Akdeniz temsilcisi 2 kez galip geldi, 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

ABDULLAH AVCI'NIN TRABZONSPOR'UN BAŞINDA İLK ALANYASPOR DEPLASMANI!
Trabzonspor'un başına geçtiği günden itibaren Karadeniz ekibinde önemli çıkışa imza atarak zirveye taşıyan Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başına geçmesinin ardından galibiyet alamadığı Alanyaspor karşısında bu kez kazanmak istiyor. 10 Kasım 2020'de iş başı yapan deneyimli çalıştırıcı Trabzonspor'un başında iki kez karşılaştığı rakibi karşısında evinde 3-1'lik mağlubiyet ve 1-1'lik beraberlik elde etti. 7 Kasım 2020'de deplasmanda Alanyaspor ile 1-1 berabere kalınan maçın ardından takımın başına geçen Avcı, Karadeniz ekibiyle ilk Alanya deplasmanına çıkacak.