Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Portekizli yıldız için esprili bir yorum yaptı! Gedson'un suyunu çıkaracağız!

Çaykur Rizespor, sezon sonuna kadar kiraladığı Gedson Fernandes'i resmen kadrosuna kattı. Karadeniz kulübünün İstanbul'daki ofisinde gerçekleştirilen ve başkan Tahir Kıran'ın da hazır bulunduğu törende Portekizli yıldız sözleşmeye imza attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2022 Güncelleme 04 Şubat 2022, 07:00
Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Portekizli yıldız için esprili bir yorum yaptı! Gedson’un suyunu çıkaracağız!

İÇİNDEKİLER

Çaykur Rizespor, sezon sonuna kadar kiraladığı Gedson Fernandes'i resmen kadrosuna kattı.

Karadeniz kulübünün İstanbul'daki ofisinde gerçekleştirilen ve başkan Tahir Kıran'ın da hazır bulunduğu törende Portekizli yıldız sözleşmeye imza attı.

UMARIM KATKISI OLUR


İmza töreninde açıklamalarda bulunan Tahir Kıran, büyük fedakarlıklarla Gedson Fernandes'i Rizespor'a bağladıklarını belirterek, "Umarım önce Rizespor'a sonra Türk futboluna katkısı olur. Gündeme gelmesiyle bitmesi kısa sürede oldu. Bu transferde tabii Benfica ve Beşiktaş tarafı da var. Onlarla da görüştük, onlar da uygun olduğu yönünde karar verdiler " diye konuştu.

EN İYİSİNİ YAPACAĞIM
Kıran, Gedson'un maç eksiğinin olduğu yönündeki eleştirilere, "Önümüzdeki 15 maç için tabii ki suyunu çıkaracağız" diye esprili bir yanıt vendi. Rizespor'un yeni transferi Gedson Fernandes ise elinden gelen katkıyı vermeye çalışacağını vurgulayarak, "En iyisini yapacağım. Şu an Rizespor'un oyuncusuyum" dedi.

BEŞİKTAŞ KAP'A BİLDİRDİ
Beşiktaş, Rize'ye kiralanan Gedson ile 1 Temmuz 2022'den geçerli olmak üzere 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Gedson'un bonservisi için Benfica'ya 6 milyon Euro ödenecek. Portekiz ekibi sonraki satıştan da %50 pay elde edecek.