Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı’dan önemli açıklamalar! Vida-Larin-Güven'de şartlar oluşursa devam ederiz

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı’dan önemli açıklamalar. Kazancı, "Vida, Larin ve Güven önemli oyuncular. Şartlar uygun olursa devam etmek isteriz. 25 kişilik kadroda en az 7-8 altyapı oyuncusu olacak. Ama 11'in tamamı alt yapıdan olamaz. Hayalperest değiliz. Büyük futbolu büyük oyuncular oynar" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2022 Güncelleme 26 Ocak 2022, 07:00
Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı’dan önemli açıklamalar! Vida-Larin-Güven’de şartlar oluşursa devam ederiz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'dan önemli açıklamalar geldi.

Larin, Vida ve Güven'le yapılan sözleşme görüşmeleri hakkında bilgi veren Kazancı, "Yoğun şekilde görüşmelerimiz devam ediyor. Sezon başından beri aslında aralıklarla bu görüşmeleri yaptık. Tabi bir yandan da çok yoğun bir maç trafiği var. Bu milli arada da tekrardan görüşeceğiz. İnşallah her üçü için de doğru ekonomik şartlar olursa devam ederiz. Neden olmasın. Üçü de takımımız için önemli oyuncular, planlamamızda yer alabilecek oyuncular. Sezon sonuna doğru inşallah tekrardan hepsiyle anlaşmış oluruz. Ama anlaşamazsak da mutlaka alternatiflere doğru yönlenmek zorundayız" diye konuştu.

Kesinlikle hayalperest olmadıklarını belirten Yalçın, "11 oyuncumuzun 11'i de öz kaynaktan olacak dersek doğru söylemiş olmayız. Ama 25 kişilik kadronun en az 7-8 tanesi öz kaynaktan olacak. Dikkatli transferler yapmak zorundayız. Büyük takım futbolunu büyük oyuncular oynar" ifadelerini kullandı.

Yalçın, Larin'in oynatılmamasında ise en ufak bir dahilinin olmadığını da sözlerine ekledi.