Son dakika transfer haberleri... Fernandes Gedson Galatasaray'a geri mi dönüyor? Flaş iddia

Son dakika transfer haberleri... Geçtiğimiz sezon sonu Galatasaray yönetimi tarafından gönderilen Fernandes Gedson hakkında Portekiz basınından flaş bir iddia geldi. Ülkenin önemli gazetelerinden A Bola, Benfica forması giyen Gedson Fernandes’in Galatasaray’a çok yakın olduğunu yazdı.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2022, 12:39 Güncelleme 23 Ocak 2022, 12:44
Son dakika transfer haberleri... Fernandes Gedson Galatasaray’a geri mi dönüyor? Flaş iddia

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Trabzonspor bugün NEF Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Sarı-Kırmızılılar kritik maçtan galibiyet alarak taraftarını sevindirmek istiyor.

Taraftarlar, Trabzonspor maçını düşünürken yönetimden transfer beklentisini de dile getiriyor. Portekiz medyası Galatasaray ile ilgili transfer gelişmesini sayfalarına taşıdı.

Ülkenin önemli gazetelerinden A Bola, Benfica forması giyen Gedson Fernandes'in Galatasaray'a çok yakın olduğunu yazdı.

Haberde, özellikle Fatih Terim'in transferini çok istediği Gedson Fernandes'in, tecrübeli teknik adamın ayrılığına rağmen Galatasaray'a transfer olabileceği aktarıldı.

Gazete, 23 yaşındaki oyuncu için Benfica ile Galatasaray'ın görüşmelerinin kısa sürede biteceğini vurguladı.

A Bola'ya göre Portekizli yıldız orta saha 1.5 yıllığına Galatasaray'a imza atacak. Bu transfer için Sarı-Kırmızılılar'ın kasasından 1.5 milyon Euro çıkacak. Portekizli oyuncu, bu sezon Benfica formasıyla sadece 4 maçta forma giyebildi.