Sivas, Fener'e yine ‘dur’ dedi! Güçlü rakibine karşı yenilmezlik serisi 6’ya yükseldi

İlk yarı iyi oynayan ve Miha Zajc ile öne geçen Sarı-Lacivertliler ikinci devre geriye çekildi. İki şutu direkten dönen Yiğido Henrique’nin füzesiyle maçı berabere bitirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2022 Güncelleme 23 Ocak 2022, 06:58
Sivas, Fener’e yine ‘dur’ dedi! Güçlü rakibine karşı yenilmezlik serisi 6’ya yükseldi

İÇİNDEKİLER

Fener yine Yiğido'ya takıldı... Sarı- Lacivertliler, Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak çok önemli iki puan kaybetti. Fener'e karşı yenilmezlik serisini 6 maça çıkaran Yiğido; Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan sonra bunu başaran ilk takım oldu.



ZAJC'DAN ÇOK ŞIK TEK VURUŞ
18. dakikada Valencia'nın yerden pasına tek vuruş yapan Zajc topu ağlara yolladı: 0-1. 38'de İrfan Can yüzde yüz fırsatı harcadı. 45'te Tisserand vurdu, Ali Şaşal kurtardı.



HENRİQUE BERKE'Yİ AVLADI
45+4'te Coffie'nin şutunu Berke son anda kornere çeldi. 52. dakikada Yatabare'nin şutu direkden geri geldi. 73. dakikada Henrique'nin sert vuruşu ağlara gitt: 1-1.



COFFİE'NİN FÜZESİ DİREKTE!
85'te Sefa Yılmaz'ın vuruşunda kaleci Berke ayaklarıyla gole izin vermedi. 86'da Coffie'nin uzaklardan müthiş vuruşu da direkten döndü. Karşılaşma böylece 1-1 sona erdi.



ÖNCE CEZALI OLDU SONRA SAKATLANDI
Sarı kart cezalısı Attila Szalai'nin yokluğunda ilk 11'de forma giyen Serdar Aziz ilk yarıda gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düştü. Tecrübeli yıldız bu karttan kısa bir süre sonra ise sakatlandı. Tedavisine rağmen oyuna devam edemeyen Serdar yerini Tisserand'a bıraktı. İkinci yarıda ise omzunun üzerine ters düşen Novak sakatlandı. İki futbolcunun durumları bugün netleşecek.



İLK YARIDAKİ GİBİ OYNAMALIYIZ
Günün etkisiz isimlerinden İrfan Can Kahveci maç sonunda konuştu. Tecrübeli yıldız, "Türkiye'nin en zorlu deplasmanlarından biri. Çok pozisyona girdik. İlk yarı gibi oynarsak iyi yoldayız. İnşallah ilk yarıdaki gibi devam ederiz" dedi.



KARTAL: TRANSFER YAPMAMIZ LAZIM
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivas beraberliğini değerlendirdi. Tecrübeli hoca, "Maça iyi başladık. İlk yarıdaki futboldan memnunum. İkinci yarıda mecburiyetten dolayı istediğimiz oyunu oynayamadık. Sakat olan bölgelerle ilgili belki yönetimle konuşup birkaç takviye yapabilirsek, istediğim oyunu yapabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN