Özel haber... Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefinde olan Berke Özer sosyal medya hesaplarını kapattı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi de pek parlak geçmiyor. Sarı Laciverli ekip bugün Sivas deplasmanına çıktı. Maçtan 1 puan alarak evine döndü. Sivasspor karşısında hatalı bir gol yiyen kaleci Berke Özer, taraftarın eleştirilerini aldı. Kaleci Berke bunun üzerine sosyal medya hesaplarını kapattı.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2022, 20:32 Güncelleme 22 Ocak 2022, 20:38
Özel haber... Fenerbahçe’de eleştirilerin hedefinde olan Berke Özer sosyal medya hesaplarını kapattı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Sivasspor karşısında hatalı bir gol yiyen kaleci Berke Özer, performansıyla eleştiri topladı. Taraftarın büyük tepki gösterdiği genç file bekçisi bunun üzerine sosyal medya hesaplarını kapattı.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın ligin 11.haftasında Konyaspor maçında sakatlanması üzerine kaleyi devralan Berke Özer, performansıyla tartışma yaratmaya devam ediyor.

Son olarak Sivasspor maçında Henrique'nin frikiğinde hatalı bir gol yiyen Berke, taraftarların sabrını taşırdı ve genç file bekçisine tepki yağdı.

Altay'ın yokluğunda 13 maçta forma giyen ve kalesine gelen 38 şutta 16 gol yiyerek kötü bir istatistiğe imza atan Berke, kendisine yönelik tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine ise çareyi sosyal medya hesaplarını kapatmakta buldu.

Forma giydiği 13 maçın sadece 2'sinde kalesini gole kapatabilen ve şu ana kadarki görüntüsü ile Fenerbahçeliler'e güven vermeyen Berke'nin görev yaptığı 13 maçta Fenerbahçe 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

Altay Bayındır'ın sakatlığını tamamen atlatmasının ardından kulübeye çekilmesi beklenen 21 yaşındaki Berke Özer'in Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu sona eriyor.