Fenerbahçe'de tarihinde karar! Yargıtay beraatleri onadı

Futbolda şike davasında Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu hakkında verilen beraat kararını Yargıtay 5. Ceza Dairesi onadı. Böylece 3 Temmuz 2011’de başlayan ftbolda şike davası süreci sona ermiş oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2021 Güncelleme 28 Aralık 2021, 07:01
Fenerbahçe’de tarihinde karar! Yargıtay beraatleri onadı

İÇİNDEKİLER

3 Temmuz 2011'de başlayan 'Futbolda Sözde Şike Kumpası' davasında ceza yargılaması süreci dün sona erdi. İstanbul 13. Ağır Ceza mahkemesinin Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu ile diğer isimler hakkında verdiği beraat kararı, Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından onandı. Fenerbahçe eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu, "3 Temmuz 2011 de başlayan, ceza yargılaması süreci bugün sona ermiştir. İst.13.Ağır Ceza Mahkemesinin Sn. Aziz Yıldırım, Sn. İlhan Ekşioğlu, ben ve yargılanan diğer dava arkadaşlarımız için vermiş olduğu Beraat Kararı Yrg. 5. Ceza Dairesi tarafından Onanmıştır. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.



KOÇ: BU F.BAHÇE'NİN TARİHİ GÜNLERİNDENDİR
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, zamanın aşımı süresine girmeden Yargıtay'ın beraat kararını onamasını sevinçle karşıladıklarını söyledi. Koç, "Bu Fenerbahçe'nin tarihi günlerinden birisidir" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN