Ömer Faruk Yurtseven Indiana’yı dağıttı (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

NBA'de Miami Heat'in Indiana Pacers'ı 113-104 yendiği maçta, Heat'de Ömer Faruk Yurtseven'den sezonun en iyi performansı geldi. Milli basketbolcu, maçı 12 sayı, 5 ribaunt ve 2 blokla tamamladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Aralık 2021 Güncelleme 05 Aralık 2021, 06:58
Ömer Faruk Yurtseven Indiana’yı dağıttı Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

NBA'de Miami Heat'in Indiana Pacers'ı 113-104 yendiği maçta, Heat'de Ömer Faruk Yurtseven'den sezonun en iyi performansı geldi. Milli basketbolcu, maçı 12 sayı, 5 ribaunt ve 2 blokla tamamladı.

TAKIMIM İYİ YOLDA ŞANSSIZLIĞI KIRACAĞIZ
Göztepe'de Teknik Direktör El Maestro, Gaziantep FK maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Nestor El Maestro, haftalardır pozitif futbol oynadıklarını ve artık emeklerinin karşılığını kazanarak alacaklarını söyledi. Sırp teknik adam, "Benim takımım iyi yolda. Bunu her maç gösteriyoruz ama sonuca gidemiyoruz. G.Antep'e karşı bu şanssızlığa son vereceğiz" dedi.

HİÇBİR ZAMAN EN İYİSİ OLDUĞUMU SÖYLEMEDİM
Paris Saint Germain'in yıldızı Lionel Messi France Football'a açıklamalarda bulundu. Arjantinli futbolcu, "Lionel Messi: "Hiçbir zaman tarihteki en iyi futbolcu olduğumu söylemedim. Bu fikre yaklaşmayı bile denemedim. Tarihin en iyilerinden birisi olarak anılıyorum, bu zaten benim için yeterli" diye konuştu.

BANA NEREDE FAUL OLDUĞUNU SÖYLEYİN!
Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin'den Barcelona maçının hakemlerine tepki... Yıldız oyuncu, "Normalde böyle Instagram'a gelip paylaşım yapmam ancak bu bir saçmalık. İnanılmaz. Oyundan nasıl atıldığımı gördünüz. Pozisyonu izleyin ve bana nerede faul olduğunu söyleyin" dedi. Anadolu Efes, Barcelona'ya uzatmalarda kaybetti.

SİVASSPOR'DAN ALTIN VURUŞ: 1-0
Süper Lig'de Sivasspor, Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek önemli bir 3 puana imza attı. Yiğidolar'ın tek golünü 53. dakikada Kerem Atakan Kesgin kaydetti. 86'da Sivaslı Uğur kırmızı kart gördü.

ERZURUMSPOR SERİYE BAĞLADI
TFF 1. Lig'de şampiyonluk adaylarından Erzurumspor evinde İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti. Dadaşlar'ın gollerini Malle, Eren ve Hasek attı.

SÜPER LİG'DE 3 MAÇ DAHA VAR
Spor Toto Süper Lig'de bugün 3 karşılaşma daha oynanacak. Saat 13.30'da Kayserispor, Antalyaspor'u ağırlayacak. Saat 16.00'da ise Hatayspor-Başakşehir ve Giresunspor-Karagümrük karşılaşmaları oynanacak.

HAKAN KORNERDEN GOL ATTI
Inter milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun kornerden gol attığı maçta deplasmanda Roma'yı 3-0 mağlup etti. Hakan, takımının Dzeko ile bulduğu ikinci golün de asistini yaptı.

VAZGEÇMEYE HAKKIMIZ YOK
Bugün sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de kaptan Mesut Özil bir kez daha dümene geçti ve takım arkadaşlarıyla toplantı yaptı. Beklentilerin uzağında kaldıklarını ancak bunun motivasyon kaybına neden olmaması gerektiğini söyleyen tecrübeli futbolu, "Bizlerin vazgeçmeye hakkı yok. Rize maçıyla galibiyet serisi başlatalım. Tüm enerjimiz sahanın içinde olmalı" ifadelerini kullandı.

İRFAN CAN'IN CEZASI ONANDI
PFDK tarafından 2 maçlık ceza verilen Fenerbahçeli İrfan Can için Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz reddedildi. İrfan Can'ın cezası onandı.

FENERBAHÇE MORAL ARIYOR
Süper Lig'in 15. Haftasında bugün saat 19.00'da Fenerbahçe, ligin son sırasındaki Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Maçı Zorbay Küçük yönetecek. Fenerbahçe bu maçı kazanarak bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. Fenerbahçe'de sakat Valencia ve Altay ile cezalı Miha Zajc, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ SAHASINDA TOFAŞ'A MAĞLUP OLDU
ING Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında TOFAŞ, deplasmanda Beşiktaş Icrypex'i 83-82 yendi. Karşılaşmanın ilk yarısı 46-42 Beşiktaş üstünlüğü ile öne geçirdi. Diğer sonuçlar: Gaziantep Basketbol- Darüşşafaka: 69-71, Türk Telekom- Merkezefendi: 94-72, Frutti Extra Bursaspor-Aliağa Petkim: 81-75.

VAKIFBANK EVİNDE AYDIN'A SET VERMEDİ
MISLI.COM Sultanlar Ligi'nin 12. haftasında VakıfBank, Aydın Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendi. 81 dakika süren maçın setlerini VakıfBank 25-21, 25-20, 25-16 kazandı. Ligde dün oynanan maçlarda alınan diğer sonuçlar ise şöyle: Bolu Belediyespor-Yeşilyurt Belediye: 3-0, Türk Hava Yolları- Galatasaray HDI Sigorta: 3-2.

FORMA BU KEZ MOHAMED'İN
Cimbom'un hocası Terim, Altay maçında forvette bir süredir yedek başlattığı Mohamed'i 11'de oynattı. Diagne maça yedek başladı.