Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda, nerede oynanacak? FB Ç.Rizespor maçı muhtemel 11'leri...

Süper Lig'de heyecan Fenerbahçe Rizespor maçı ile tam gaz devam ediyor. 15. hafta mücadesinde sarılacivertli takım sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Ligin son sırasında bulunan Ç.Rizespor bu akşamki maçta alt sıralardan kurtulmak için puan toplamaya çalışacak. Fenerabahçe ise son 5 haftada sadece 1 galibet aldı. Bu nedenle tüm gücünü bu maçta kullanmayı planlıyor. Peki Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda, nerede oynanacak? FB Ç.Rizespor maçı muhtemel 11'leri ve maçın diğer tüm detayları haberimizde...

Giriş Tarihi 05 Aralık 2021, 15:45 Güncelleme 05 Aralık 2021, 15:45
Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda, nerede oynanacak? FB Ç.Rizespor maçı muhtemel 11’leri...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe bu akşam Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Süper ligde son 6 maçından yalnızca 1 galibiyet çıkarabilen Vitor Pereira yönetimindeki sarı lacivertli ekip 15. haftada Çaykur Rizespor maçında galibiyetle ayrılmak istiyor. Karadeniz ekibi ise ise Kanarya'nın sahasında puan ya da puanlar elde etmek istiyor. Kadıköy'deki dev karşılaşma hakkında futbolseverler araştırmalara koyuldu. Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda, nerede oynanacak? sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte FB Ç.Rizespor maçı muhtemel 11'leri ve diğer tüm bilgiler...

FENERBAHÇE - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI BU AKŞAM SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Rizespor maçı 5 Aralık 2021 Pazar günü oynanacak. Heyecanlı karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak maçın hakemi Zorbay Küçük olacak. Futbolseverler mücadeleyi beIN SPORTS 1'den canlı izleyebilecek.

FENERBAHÇE- ÇAYKUR RİZESPOR MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe: Berke, Ferdi, Tisserand, Kim, Szalai, Gustavo, Crespo, Mesut, Rossi (mert), Osayi, Serdar Dursun

Ç. Rizespor: Gökhan, Baiano, Selim, Holmen, Cemali, Sabo, Dokovic, Umar, Boldrin, Boyd, Pohjanpolo

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK

Sarı-lacivertli ekipte 5 futbolcu, çeşitli nedenlerle Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Tedavilerine devam edilen Altay Bayındır ile Enner Valencia, takımdaki yerlerini alamayacak. Son oynanan Göztepe maçında bu sezon ligdeki 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Miha Zajc da mücadelede görev yapamayacak.

Göztepe müsabakasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Filip Novak ile aynı karşılaşmada rakip takım oyuncusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç men cezası alan İrfan Can Kahveci de sahada olamayacak.

SON 6 MAÇIN SADECE 1'İNİ KAZANABİLDİ

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 6 karşılaşmada tek galibiyet alabildi.

Bu süreçte Galatasaray'a üstünlük kuran sarı-lacivertliler, Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor ve İttifak Holding Konyaspor'a mağlup oldu. Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor ve Göztepe ile de berabere kaldı.

Söz konusu maçlarda 8 kez fileleri havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 11 gole engel olamadı.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 20 kez konuk etti. Sarı-lacivertli takım, bu müsabakalarda 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 41 gol kaydeden Fenerbahçe, kalesinde ise 16 gol gördü.

BİR MAÇ TEKRAR EDİLDİ

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında 2003-2004 sezonunda İstanbul'da oynanan müsabakada, ender görülen bir durum yaşandı.

Kadıköy'de 8 Kasım 2003'te yapılan ve 1-1 sonuçlanan maçta hakem Ali Aydın, 86. dakikada ikinci sarı kartı gösterdiği Çaykur Rizesporlu futbolcu Gustavo Anders Victoria Rave'ye kırmızı kartı çıkartmayınca, oluşan kural hatası nedeniyle karşılaşmanın tekrarına karar verildi. 18 Ocak 2004'te yapılan tekrar maçını Fenerbahçe 4-1 kazandı.

FARKLI GALİBİYETLER

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 1986-1987 sezonunda İstanbul'da 6-0'la aldı. Sarı-lacivertliler ayrıca, 103 golle şampiyon olduğu 1988-1989 sezonunda Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-0 yendi.

Çaykur Rizespor ise 2018-2019 sezonunun ilk yarısında evindeki maçı 3-0 kazanarak, rakibi karşısında en farklı skorlu galibiyetini elde etti.